הופעת שני קרישי דם בראש - מס' שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעת שני קרישי דם בראש - מס' שאלות
    מתן
    10/09/2008

שלום רב, לפי מה שהבנתי מרפרוף קל באתרכם, אתם לא מתעסקים יותר מדי בעניינים רפואיים-צבאיים. אבל החלטתי בכל זאת לנסות את מזלי ואולי לקבל סוף סוף תשובה בנושא. אני לוחם מחטיבת כפיר, עם פרופיל 97 ללא סעיפים מיוחדים. התגייסתי לצבא ללא שום בעיות בריאותיות והכל היה תקין. הסיפור הוא שבתקופה האחרונה (חודשיים אחרונים פחות או יותר)סבלתי (ועדיין סובל) מכאבי ראש איומים, סחרחורות וגם לחץ דם לא יציב מדי פעם. לפני קצת יותר משבוע התעלפתי בבית וההורים שלי שלחו אותי מיד למיון ולאחר מכן לאשפוז(בי"ח אזרחי). באשפוז עשו לי בדיקות רבות על מנת לאתר את הבעיה, ובסוף התגלו בבדיקת MRI שני קרישי דם במוח (אם להיות יותר מדוייק: באזור השמאלי בצוואר פחות או יותר) אני עכשיו מתחיל בטיפולים נגד קרישה (קלקסאן+קומאדין) והשאלה שלי היא בעצם מה הולך להיות עם המשך השירות הצבאי שלי? מנהלת מחלקת האישפוז בבית חולים אמרה שאני לא אוכל להמשיך בשירות הצבאי ואני אצטרך לסיים עם הצבא, וכמו-כן: הרופא הגדודי שלי אמר שככל הנראה אני באמת לא אוכל עוד להמשיך לשרת בצבא. אני אשמח לקבל חוות דעת בנושא, ולדעת אם באמת מוציאים חיילים משירות צבאי על בעיות בסגנון הזה. תודה רבה, מתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הופעת שני קרישי דם בראש

ד''ר ארנון קורן
    11/09/2008

שלום רב
    קרוב לודאי הינך סובל מהפרעה מולדת הנקראת קרישיות יתר.לאחר בדיקות דם מרובות שלקחו לך תתקבל האבחנה.במצב זה תהיה זקוק לטיפול קבוע בתרופות למניעת השנות קרישי הדם.אין ספק שלא תוכל להמשיך בשרותך הקרבי .יתכן שימצא עבורך תפקיד משרדי .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו