מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הופעת שני קרישי דם בראש - מס' שאלותמתן10/09/2008
שלום רב, לפי מה שהבנתי מרפרוף קל באתרכם, אתם לא מתעסקים יותר מדי בעניינים רפואיים-צבאיים. אבל החלטתי בכל זאת לנסות את מזלי ואולי לקבל סוף סוף תשובה בנושא. אני לוחם מחטיבת כפיר, עם פרופיל 97 ללא סעיפים מיוחדים. התגייסתי לצבא ללא שום בעיות בריאותיות והכל היה תקין. הסיפור הוא שבתקופה האחרונה (חודשיים אחרונים פחות או יותר)סבלתי (ועדיין סובל) מכאבי ראש איומים, סחרחורות וגם לחץ דם לא יציב מדי פעם. לפני קצת יותר משבוע התעלפתי בבית וההורים שלי שלחו אותי מיד למיון ולאחר מכן לאשפוז(בי"ח אזרחי). באשפוז עשו לי בדיקות רבות על מנת לאתר את הבעיה, ובסוף התגלו בבדיקת MRI שני קרישי דם במוח (אם להיות יותר מדוייק: באזור השמאלי בצוואר פחות או יותר) אני עכשיו מתחיל בטיפולים נגד קרישה (קלקסאן+קומאדין) והשאלה שלי היא בעצם מה הולך להיות עם המשך השירות הצבאי שלי? מנהלת מחלקת האישפוז בבית חולים אמרה שאני לא אוכל להמשיך בשירות הצבאי ואני אצטרך לסיים עם הצבא, וכמו-כן: הרופא הגדודי שלי אמר שככל הנראה אני באמת לא אוכל עוד להמשיך לשרת בצבא. אני אשמח לקבל חוות דעת בנושא, ולדעת אם באמת מוציאים חיילים משירות צבאי על בעיות בסגנון הזה. תודה רבה, מתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעת שני קרישי דם בראש
ד''ר ארנון קורן11/09/2008שלום רב
קרוב לודאי הינך סובל מהפרעה מולדת הנקראת קרישיות יתר.לאחר בדיקות דם מרובות שלקחו לך תתקבל האבחנה.במצב זה תהיה זקוק לטיפול קבוע בתרופות למניעת השנות קרישי הדם.אין ספק שלא תוכל להמשיך בשרותך הקרבי .יתכן שימצא עבורך תפקיד משרדי .
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)



