ורידים בולטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים בולטים
    דנה
    11/09/2008

שלום רב. עקב וריד בולט ברגל שמאל פניתי לכירורג כלי דם ונשלחתי על ידו לduplex. תוצאות: אין אי ספיקה ספנו-פמורלית. רפלוקס לאורך הירך והשוק. רפלוקס מעל לדליות המורחבות. רפלוקס בספנה הקטנה. אשמח אם תוכל להסביר לי את משמעות התוצאות. (מערכת ורידים עמוקה- תקינה) הרופא המליץ לי לעשות ניתוח כירורגי להוצאת הוריד הכולל הרדמה מלאה. כאשר שאלתי אותו לגבי טיפולי קצף וליזר למיניהם הוא טען שבגלל גילי הצעיר (27) טיפול מסוג זה יכול לגרום לי נזק בעתיד. אני מאד מפחדת לבצע ניתוח בהרדמה מלאה. אשמח לשמוע את דעתך בנושא. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורידים בולטים

הוספת תגובה

• ורידים בולטים

ד''ר ארנון קורן
    18/09/2008

שלום רב
    מדובר בזרימה הפוכה בורידים הגורמת להרחבתם.הטיפולים החדשים אינם נעשים בהרדמה כללית,יותר מדויקים ולכן התוצאות יותר טובות.הרופא ששלל אותם כנראה איננו מכיר את הטיפולים החדשים.המלצתי לבדיקת כירורג כלי דם אשר יחליט מהו הטיפול המתאים לך.כל האפשרויות פתוחות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו