התפוצצויות קטנות של כלי דם בגוף ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפוצצויות קטנות של כלי דם בגוף ..
    בשמת
    05/07/2007

שלום רב,
    אני חולת לופוס ויש לי יתר לחץ דם ריאתי ראשוני, בנוסף יש לי התפוצצויות של כלי דם קטנים בכל מיני מקומות בגוף כאילו שקיבלתי מכות כחולות. מה המשמעות של המכות הכחולות האלו בגוף בידיים וברגלים? עלי לציין שיש לי, אחת - שניים, בכל פעם ולוקח בערך 3 שבועות עד שזה עובר... כשלוחצים על זה, זה לא כואב. האם יש בדיקות דם מסויימות שאני צריכה לעשות לבדיקת קרישת הדם? אני לפני טיפול שיניים (אני מטופלת בבי"ח במרפאה לסיכון גבוה) ולפני צינתור לב ימני, האם עלי לפנות לרופא מומחה כלשהו בקופה שלי? אני בת 48 ומקבלת מיקרופירין, נורווקס, אנלדקס, פלקוניל ודיזותיאזיד.
    אני גם סובלת מהתנפחויות וכאבים ברגליים בישיבה במחשב, עמידה והליכה, ללא בצקות.
    תודה רבה
    בשמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שטפי דם תת עוריים

ד''ר ארנון קורן
    05/07/2007

שלום רב
    מדובר בדימומים תתעוריים על רקע הטיפול במיקרופירון.אין צורך להתיחס לתופעה.לגבי הבצקות הגורם הוא אי ספיקת הלב וחוסר תנועה.
    בברכה
    דר' ארנון קורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בשמת
    06/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו