טיפול לאי ספיקת ורידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לאי ספיקת ורידים
    זמן יקר
    26/10/2008

שלום דוקטור אני בן 39 סובל מאי ספיקת ורידים בשתי הרגליים קשה בעוצמתה על הסבל מיותר לציין. מצבי הכלכלי רע מאד מאד ולא מאפשר לי לעבור ניתוח לייזר ב16 אלף שקל לרגל אחת כמו שבררתי. שאלתי היא איזה עוד טיפול אני יכול לעשות שאתה מכיר עם השתתפות ק"ח והוא בין הנחשבים לטובים?אשמח לקבל כיוון ולו קצה של כיוון ע"מ להתחיל לטפל בבעיה שנמשכת שנים רבות. ברור שתמליץ על ניתוחי הלייזר אך בבקשתי שתניח לעסקים בצד ותתן לרגש לעזור לי ואולי לעוד רבים שרואים בפורום זה מקום לקבל בו עזרה כזאת או אחרת לתשובתך מודה מראש מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול לאי ספיקת ורידים

הוספת תגובה

• אי ספיקה ורידית

ד''ר ארנון קורן
    29/10/2008

שלום רב
    הטיפול המקובל עד היום בארץ הינו ניתוח סטריפינג.בניתוח זה מוציאים את הוריד החולה ואת התפצלויותיו.לאחרונה התוספו מספר טיפולים אחרים אשר אינם בסל הבריאות.ההחלטה על כך הינה בידי הממשלה אשר מחליטה על סל הבריאות.המלצתי שתעבור ניתוח סטריפינג אצל כירורג כלי דם מוכר ובכיר.ניתוח זה מתבצע ללא תשלום ברוב בתי החולים העוסקים בכירורגית כלי דם.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו