אובדת עצות לחלוטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות לחלוטין
    שמרית
    27/10/2008

דר' שלום. אני חיילת,בת 20.5, וכבר הרבה זמן שלא עברתי בדיקת דם,מסיבה אחת פשוטה: קשה מאוד למצוא לי וריד. אני צריכה לעבור עכשיו סידרה של בדיקות דם (בניהן אנמיה ובלוטת התריס),והיום הייתי במרפאה ושני חובשים (קציני רפואה)ניסו למצוא לי וריד בזרועות(גם ימין וגם שמאל) וללא הצלחה. כמו כן,ניסינו גם למצוא בגב כף היד - וגם ללא הצלחה.. נמצא רק וריד קטן שהיה מספיק רק למבחנה וחצי בערך..ולכן דחינו זאת למועד מאוחר יותר. שאלתי היא, מה אני יכולה לעשות? האם הבעיה הזו מוכרת,או שאני לבד בסיפור?... זו בעיה שנמשכת כבר לפחות 4 שנים... עוד מהתיכון... אשמח לתשובתך ועזרתך המקצועית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות לחלוטין

הוספת תגובה

• קושי בלקיחת דם

ד''ר ארנון קורן
    29/10/2008

שלום רב
    עליך לפנות לאחד מבתי החולים אשר עובדים עם הצבא.אין לי ספק ששם יקחו דם ללא בעיה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי בלקיחת דם - הצעות מעשיות.

אלי
    05/12/2009

שלום רב,

הבעיה של החיילת שמרית הינה בעיה שלי ושל כמה אחרים שאני מכיר.

להלן הצעותי :
    1. לשתות מים ( שתיים-שלוש כוסות ) לפני לקיחת הדם. אמרו לי מספר פעמים שזה עוזר.
    2. חימום המקום. ספרו לי לאחרונה שניסו זאת וזה עזר.
    3. בבדיקת דם רגילה אני מפנה את האחות לגב היד. זה מעט כואב אבל נגמר מהר.

הנני מצפה מהפורום לתת עצות מעשיות.

בברכה
    אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו