הצרות העורקים הוורטברליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצרות העורקים הוורטברליים
    שושי
    12/11/2008

שלום דר' אמי בת 65 מאושפזת כרגע בבי"ח במחלקה הנויורולוגית וזאת לאחר שעברה כנראה אירוע מוחי שהתבטא בסחרחורות חזקות הקאות וחולשה כללית (היא שבוע בבי"ח ועדיין לא קמה מהמיטה לצערי הרב). דיברנו עם הרופאים ומה שקורה הם עשו בדיקת CT

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך השאלה שלי

שושי
    12/11/2008

הם עשו CT צוואר וגילו בצד שמאל הצרות בעורקים הוורטברליים יש לציין שאמי חולת סכרת ויתר לחץ דם, בנוסף עברה בשנת 99 ניתוח מעקפים כאשר אחוז הסתימה בעורק היה 70% בערך. מאז היו לה כמה "אירועים" שבאו לידי ביטוי בפגיעה בצד מסוים של הגוף ובחוסר תחושה מלא עד לאישפוז וטיפול וחזרה לתפקוד מלא לאחר שבוע ימים בערך. בפעם הזו האירוע כנראה יותר קשה והתגובות הפיזיולוגיות והנפשיות שלו קשות יותר. מצטערת שאני מאריכה אבל חשוב לי לתת את כל המידע שאלתי היא: מה לדעתך הטיפול הטוב ביותר לבעיית זו בהתחשב במצבה הרפואי של אמי האהובה היא מקבלת טיפול בקודאין שלדברי הרופאים ניתן לה בשל הפרעות בקצב הלב (פירפור) שהיא סובלת מהם. האם לדעתך הטיפול יכול לעזור ? כמה זמן לדעתך עשויה להמשך האחלמה של אמי והאם היא תחזור לתפקוד מלא לדעתך? תודה רבה בת מודאגת ואוהבת שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוע מוחי ממקור ורטברלי

ד''ר ארנון קורן
    16/11/2008

שלום רב
    כרגע הטיפול היחיד באמך הוא מנוחה ותרופות לדילול הדם.חשוב לעבור הערכה נאורולוגית בכדי להבין מיהו העורק הבעיתי והאם באמת הוא אחראי לתלונו.בהצרויות קשות בעורקי הקרוטיס הטיפול הוא ניתוחי.לגבי העורקים הורטברלים הניסיון פחות
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו