dvt אצל בת 25

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• dvt אצל בת 25
    תמר
    04/12/2008

ד"ר ארנון שלום. אני בת 25 ולפני כשלושה חודשים נתגלה אצלי dvt ברגל ימין למעלה. בחדר המיון נתנו לי זריקות ומאז אני מטופלת בקמודין. הייתי אצל המוטולוג שהנחה אותי להמשיך בטיפול בקמודין לשלושה חודשים ולחזור אליו אחרי שלושה חודשים עם בדיקת דופלקס. בבדיקת דופלקס נראה שהקריש התמוגג במקצת ונוצר כלי דם חדש. המוטולוג הנחה להמשיך בקמודין לעוד שלושה חודשים. כמו כן הבדיקות הגנטיות שעשיתי יצאו תקינות. רציתי לברר האם הקריש ישאר לתמיד ואני אצטרך לקחת קמודין כל החיים או שישנם עוד אפשרויות. אני יודעת ש dvt נוצר בגיל יותר מבוגר בד"כ. לא הייתי בהיריון אני לא מעשנת ולא טסתי בזמן האחרון וכמו כן במשפחה לא היו מקרים של קריש דם. לקחתי גלולות נגד היריון. האם זהו הגורם לקריש? תודה מראש על התגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    dvt אצל בת 25

הוספת תגובה

• פקקקת עמוקה בגיל צעיר

ד''ר ארנון קורן
    08/12/2008

שלום רב
    לפי תאורך את עוברת את המסלול הנכון.עליך להמשיך בטיפול בקומדין 3 חודשים נוספים ולהפסיק וכמובן לא להמשיך בגלולות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו