לאחר טיפול ראשון בהעלמת ורידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר טיפול ראשון בהעלמת ורידים
    אירית
    08/12/2008

אני לאחר טיפול ראשון בהעלמת ורידים חולים, כחודשיים. טיפול ע"י זריקות. מאז יש לי כתמים בשבילים של הורידים אליהם הוזרק החומר, כתמים כחולים חומים, וזה לא כל כך משתנה ויותר מכך לא כ"כ שינה לי את מצב הורידים, עשיתי זאת במכון מור. אני מודאגת, אעפ"י שנאמר לי ע"י הרופא להגיע אליו לביקורת רק בעוד ארבעה חודשים, והוסיף שמצב הורידים בנבילה, הם בתהליך. האם יש מקום לדאגה? האם יש מצב שהטיפול אינו עוזר? והאם אני עלולה להישאר בכיעור שכזה ואף גרוע ממקודם??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר טיפול ראשון בהעלמת ורידים

ד''ר ארנון קורן
    08/12/2008

שלום רב
    הטיפול בהזרקות קצף אשר מבוצע במכון מור על ידי דר' גלילי למעשה גורם לדלקת בורידים.התגובה לאותה דלקת משתנה מחולה לחולה.לא כל אחד מתאים לטיפול .בעיה נוספת בטיפול זה הינו משך הטיפול.לעיתים הטיפול נמשך מספר חודשים ועד שנה מכיוון שיש להמתין שהתגובה בעור תעלם בהדרגה.המלצתי לפנות אל הרופא המזריק ולהבין מה החומר שהוזרק?מה ריכוזו?מה תופעות הלואי? וכו'.................
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו