קפיצת אצבעות רגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצת אצבעות רגל
    אורן
    11/12/2008

שלום רב, אני בן 33 עם עודף משקל ובגיל 19 עברתי ניתוח הסרת וריד ספנה ברגל ימין. בשנים האחרונות השמנתי ויש לי קצת לחץ דם גבוה מהנורמה. בשלוש השנים האחרונות אני סובל מתופעה של קפיצות של אצבעות הרגל המדוברת כמו "דופק" וזה נרגע אחרי שכיבה בבוקר. היתי אצל אורטופד שטען שרגלי זו גדולה מהשניה בקוטר וכן ציין כי על פי צילומי עמוד שידרה צווארי שהבאתי איתי כי אין קשר לדבר זה. אני יושב בעבודתי הרבה על מחשב ועד לפני כשנה עשיתי שימוש יומיומי בגרב אלסית. לאחרונה תופעת הקפיצות ממשיכה להטריד אותי מאוד ואני איני מרגיש אותה כל כך בהליכה אלא אחרי ישבה מרובה ויום עבודה. ארצה לשמוע את חוות דעת, על האם ייתכן קשר לספיקה בעייתית ברגל ותופעת הקפיצות בתדירות "דופק"? האם בצקתיות ברגל תורמת לזה, או שזה אך ורק סוג של לחץ עיצבי? בברכה, אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצת אצבעות רגל

הוספת תגובה

• התכוצות אצבעות ברגל

ד''ר ארנון קורן
    14/12/2008

שלום רב
    ממליץ ביצוע EMG לאיבחון לחץ על עצב בחוט השידרה.ממליץ להפנות את השאלה לנאורולוג.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו