כף רגל סוכרתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כף רגל סוכרתית
    אברהם
    24/07/2007

לאשתי יש סכרת ומצב הרגל שלה מתחיל להדרדר. תוכל להמליץ על טיפולים נוספים שאינם מוצעים כחלק מהטיפול הרגיל לחולי סכרת? האם יש טעם ללכת למומחה מיוחד לכלי דם? כמו כן, אשמח לשמוע את דעתך על טיפולי הרפואה המשלימה בנושא (כגון שימוש בשמן המופק מצמחי מרפא לצורך עיסוי כף הרגל), האם הם מועילים לדעתך? אם כן, אודה לך אם תוכל להמליץ לי על טיפול שלדעתך הוא המועיל ביותר

רוב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כף רגל סוכרתית

הוספת תגובה

• קרם פלא לכף רגל סוכרתית

סתיו
    19/08/2012

פלא פלא השתמשתי בהרבה משחות אבל התןצאות שקיבלתי במשחת "פסירילקס" מעבר לכל צפיה במריחה העבירה לי את הגירוד וגם נספגה ממש במהירות איחוי של הסדקים ברגל תוך 4 ימים והעור רך ונקי מרחתי פעמיים ביום אני גם גורב את הגרבים ונועל נעליים ואין לי תחושה שאני "שוחה" בנעל.אני ממליץ לכל חבריי.קניתי בבית מרקחת של קופת חולים.מי שהמליץ לי על המשחה האחות בקופת חולים כללית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כף רגל סוכרתית - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    20/08/2012

אם אין פצעים דפורמציה או כאבים צריך רק לשמור מצב העור ונעל מתאימה אם יש שינויים כנל יש לפנות לכירורג כלי דם ואו רופא סוכרת או אורטפד העוסק בנושא לצערי אין תרופות פלא בברכה אברהמי 6436938

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כף רגל סוכרתית

ד''ר ארנון קורן
    24/07/2007

שלום רב
    סיבוכי כף רגל סוכרתית מקורה בפגיעה עצבית ,כלי דם וזיהומית.יש להתיעץ עם מומחים ב-3 התחומים הנ"ל או ריכוז בידי אחד המומחים.המלצתי להתחיל את הטיפול בעזרת מומחה לכלי דם ולא אף אחת מהאפשרויות שהעלת בקשר לרפואה משלימה.
    בברכה
    דר' ארנון קורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו