מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת דופקסדניאל18/01/2009
לרופא שלום! אני בת 28,מטופלת כעת בקומדין מינון 52.5 שבועי. אחרי PE וחשד ל DVT ברגל שמאל. רושם ל- PFO (הודגם ב- TCD מעבר במיקרואמבוליות מימין לשמאל). וכן חשד ל- TIA . מאז הכאבים שהיו לי בשוק שמאל( נפיחות ברגל במיון- D DIMER- 600 דופלר שנעשה למפשעה לא הדגים DVT...)יש לי כאבים לא רצופים ברגל בפרט אם אני עומדת על הרגליים מעל חצי שעה. בנוסף התחילו לי גלי חום בכף רגל ימין, הרגל מתחממת מאוד ואז נרגעת יש נפיחות קלה בכף הרגל מעיין "3 כריות" בכף הרגל. פניתי למרפאת כלי דם והופנתי לביצוע דופלר עורקי רגלייםוכן דופלקס מערכת ורידים. בבדיקה: NILI- הפרעה קלה בהספקת הדם לעורקים הדיסטליין. הבדיקה נעשתה תחת שימוש בקלקסן 100 מ"ג ליום. הרופא שראה את התוצאות לא חשב כי יש קשר בין הכאב לתוצאות הבדיקה. כיום אני ללא קלקסן אך עם קומדין שעדיין לא מאוזן. מדי פעם כאבים ברגל. האם העובדה שיש הפרעה בזרימת הדם עם קלקסן (מינון מירבי לאחר בדיקת anti xa) אומרת משהו או משנה את העובדה מה יהיה אם לא אקח מדלל דם האם אז ההפרעה תיהיה חמורה יותר? מה ניתן לעשות עם הכאבים שקצת מדאיגים אותי ומקשים עלי לחזור לפעיולות ספורטבית בהדרגה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגלים
ד''ר ארנון קורן19/01/2009שלום רב
אינני חושב שיש קשר בין תלונותיך לבין מחלת כלי דם.מדובר בבדיקות תקינות.בכל מקרה אני ממליץ על בדיקת כירורג כלי דם ולא רק בדיקת דופלר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)