תוצאות בדיקת דופקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת דופקס
    דניאל
    18/01/2009

לרופא שלום! אני בת 28,מטופלת כעת בקומדין מינון 52.5 שבועי. אחרי PE וחשד ל DVT ברגל שמאל. רושם ל- PFO (הודגם ב- TCD מעבר במיקרואמבוליות מימין לשמאל). וכן חשד ל- TIA . מאז הכאבים שהיו לי בשוק שמאל( נפיחות ברגל במיון- D DIMER- 600 דופלר שנעשה למפשעה לא הדגים DVT...)יש לי כאבים לא רצופים ברגל בפרט אם אני עומדת על הרגליים מעל חצי שעה. בנוסף התחילו לי גלי חום בכף רגל ימין, הרגל מתחממת מאוד ואז נרגעת יש נפיחות קלה בכף הרגל מעיין "3 כריות" בכף הרגל. פניתי למרפאת כלי דם והופנתי לביצוע דופלר עורקי רגלייםוכן דופלקס מערכת ורידים. בבדיקה: NILI- הפרעה קלה בהספקת הדם לעורקים הדיסטליין. הבדיקה נעשתה תחת שימוש בקלקסן 100 מ"ג ליום. הרופא שראה את התוצאות לא חשב כי יש קשר בין הכאב לתוצאות הבדיקה. כיום אני ללא קלקסן אך עם קומדין שעדיין לא מאוזן. מדי פעם כאבים ברגל. האם העובדה שיש הפרעה בזרימת הדם עם קלקסן (מינון מירבי לאחר בדיקת anti xa) אומרת משהו או משנה את העובדה מה יהיה אם לא אקח מדלל דם האם אז ההפרעה תיהיה חמורה יותר? מה ניתן לעשות עם הכאבים שקצת מדאיגים אותי ומקשים עלי לחזור לפעיולות ספורטבית בהדרגה. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת דופקס

הוספת תגובה

• כאבי רגלים

ד''ר ארנון קורן
    19/01/2009

שלום רב
    אינני חושב שיש קשר בין תלונותיך לבין מחלת כלי דם.מדובר בבדיקות תקינות.בכל מקרה אני ממליץ על בדיקת כירורג כלי דם ולא רק בדיקת דופלר.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו