בצקת לימפתית ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת לימפתית ברגל
    שירה
    07/02/2009

אני בת 31 לא נשואה ואין לי ילדים מהצפון , בגיל 28 אובחנה אצלי בצקת לימפתית בקרסול שמאלי ואז עברתי 2 בדיקות במרכז הרפואי של קופת חולים כללית במרכז חורב בחיפה והוחלט על גרב אלסטית ומסאז' לימפתי, כיום אחרי שלש שנים אני עושה מסאז' לימפתי פעם בחודש בערך, וגם בגיל 28 בסוף השנה התגלה אצלי שד פיברוצסטי לאחר ביופסיה. ומאז לא קשרתי בין הדברים שאלותי אליך הם : 1. האם יש קשר בין שני האבחונים, כלומר האם זה מעיד על אי תפקוד של אחד מהאיברים הפנימיים שלי? 2. האם אני צריכה לעבור עוד בדיקות כיום, כלומר האם הרפואה התקדמה ואני יכולה לקבל טיפול אחר חוץ מהמסאז הלימפתי ? אם כן נא תיעץ לי איך והיכן וכיצד לקבל הפניה ? 3. האם אני צריכה לקבל טפול ב LYMPHA PRESS ? אם כן היכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקת לימפתית ברגל

הוספת תגובה

• בצקת לימפתית ברגל

ד''ר ארנון קורן
    08/02/2009

שלום רב
    ממליץ להוסיף לטיפול לימפפרס אשר יכל לשחרר אותך מהתלות במסג' הלימפאטי והוא אף יותר יעיל.במידה ותסתדרי עם המכשיר תוכלי לרכוש אותו לעצמך.בשלב ראשון ניתן לשאול מכשיר ב"יד שרה"
    אין קשר בין הלימפאדמה לממצאים בשד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו