אי ספיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ספיקה
    גלית ע.
    31/07/2007

שלום רב,

אני בת 35 וסובלת כבר כמה שנים מבצקת קלה ברגל אחת. לאחר בדיקת דופלקס התגלתה אי ספיקה קלה באותה רגל. לפני כמה ימים עשיתי בדיקה לבלוטת הלימפה על מנת לבדוק האם הבצקת היא כתוצאה של הלימפה (נאמר לי שלא הגיוני שאי ספיקה כה קטנה יכולה לגרום לבצקת).

אין לי עדיין תשובה...אבל בתקופה האחרונה אני שמה לב שניתן לראות לאורך כל הגוף שלי בדיוק את מסלול הורידים...מהחזה...בטן...רגליים ידיים. כמו כן, בגפיים התחתונות התחילו לבלוט לי ורידים.

אם בעיית האי ספיקה כה קלה...איך זה שאני נראית כמו מפת סימון שבילים? למה הורידים שלי מתחילים לבלוט ברגליים? האם זה לא יכול להצביע על בעייה אחרת?

אני די מיואשת. מה אני יכולה לעשות בעניין? תודה מראש,
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי ספיקה

הוספת תגובה

• בצקת קלה בשוק

ד''ר ארנון קורן
    04/08/2007

שלום רב
    שתי הסיבות שצינת מהוות סיבה לבצקת קלה.דליות מורחבות ללא אי ספיקה אינן תמיד פתלוגיות.עליך להתיעץ עם כירורג כלי דם לאחר השלמת בירור דרכי הלימפה ולאחר דופלקס לורידים.
    בברכה
    דר' ארנון קורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו