נימים....!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימים....!
    שמרית
    03/03/2009

שלום, מקווה שתוכל לעזור לי :-) אני בת 24 ,יש לי נימים ברגליים (פזורים בכל מני מקומות) לאחר התייעצות עם "פרופורציה" הרופא ייעץ על טיפול לייזר אחד והנימים יעברו, אך עברו מאז יותר משלושה חודשים ואינני רואה כלל שינוי אלא רק סימנים לבנים שנותרו כתוצאה מטיפול בלייזר, לאחר ביקורת במרפאה נמסר לי (בגלל הסימנים שנותרו) שכנראה הלייזר לא מתאים לי ומכיוון שאני לא מרוצה מהתוצאה שנעשה סט אחד של הזרקות, אני נורא מפחדת מהזריקות ומפחדת שיש להם השלכות לעתיד (יגביר את הנימים, יותיר סימנים וכ"ו) יש לציין כי הנימים מפריעים לי אך ורק מבחינה אסטטית, הם אינם כואבים ויש לי אותם בערך מגיל 18. אודה לך לתשובתך ,האם להמשיך בטיפול עם הזרקה???:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימים....!

הוספת תגובה

• נימים שלא חלפו לאחר טיפול בלייזר

ד''ר ארנון קורן
    10/03/2009

שלום רב
    אינני יודע מי עומד מאחורי המכון שנקרא" פרופורציה" ומי הם הרופאים המטפלים בלייזר או בהזרקות לנימים.מסיבה זו קשה לי להמליץ על המשך טיפול.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימים

שמרית
    11/03/2009

האם שמו של הרופא יתן לך משהו??? ד"ר גרג לוין??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימים

ד''ר ארנון קורן
    19/03/2009

שלום רב
    אינני מכיר את הרופא אשר מטפל בך
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו