נימים ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימים ברגליים
    דנה
    28/04/2009

שלום ד" קורן

אני בת 29 וב- 3 השנים האחרונות הופיעו אצלי (בעיקר באזור הירכיים) נימי דם, שמתי לב כי כל כמה חודשים מופיעים אצלי נימי דם נוספים וזה החל ממש להציק לי עד כדי כך שלא בא לי ללכת לים בקיץ ולחשוף את הרגליים.

לפני למעלה מחצי שנה הייתי אצל כירורג כלי דם שטען כי אינני סובלת ממחלת כלי דם וכי הופעת הוורידים היא תורשתית (סבתי סובלת מכך) הוא הציע לי לבצע הזרקות אך טען שאקח בחשבון שהורידים יכולים להופיע שוב אחרי הלידות.

האם אתה ממליץ לבצע טיפול זה ומה הם הסיכונים הכרוכים בו?
    שאלה נוספת: האם כדאי לנסות טיפול בלייזר? או שההזרקות יעילות יותר?
    אודה לתשובתך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימים ברגליים

הוספת תגובה

• נימים ברגלים

ד''ר ארנון קורן
    29/04/2009

שלום רב
    נימים ברגלים הינם תולדה של השינויים ההורמונלים שגוף האישה עובר במשך חייה עד גיל 50 שנה.זוהי הסיבה שלאחר טיפול יתכנו חזרה של נימים.המלצתי לטיפול במידה והתופעה מפריעה לך.בעתיד יהיה צורך בהשלמות.אינני ממליץ על טיפול בלייזר לנימים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דנה
    29/04/2009

תודה על התייחסותך.

שאלה נוספת: האם הופעת הנימים יכולה להוות סיכון בריאותי במהלך הריון או לאחריו?

והאם כדאי שאהיה במעקב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו