תחושה מוזרה בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה בכף הרגל
    רוית
    29/04/2009

שלום ד"ר

שמי רוית, בת 29. לפני מספר חודשים החלה תופעה חדשה: כאשר הייתי מתעוררת בבוקר חשתי שכף רגל ימין נפוחה והיה לי קשה תחילה לדרוך על הרגל. יש לציין כי לא נראתה נפיחות רק חשתי בכך. לאחר שהתחלתי ללכת התחושה חלפה. לפני כחודשיים התחלתי לעשות יוגה והתחושה חלפה, אולם בימים האחרונים אני מרגישה תחושה מוזרה בכף רגל ימין. זו לא בדיוק תחושת כאב או שרואים נפיחות אלא אי נוחות ןתחושה מוזרה, אולי של הצטברות נוזלים. יש לציין כי אני מרבה לשבת במנח שהברכיים כפופות ולאחר שאני הולכת הליכה מהירה אני חשה נוקשות בשוק (שחולפת לאחר מנוחה. נוקשות זו מופיעה רק לאחר הליכה מהירה). יש לי גם פלטפוס, אך הכאבים אינם דומים לכאב שקיים לאחר הליכה ממושכת.
    אני מרפאה בעיסוק במקצועי. לפי התחושה שלי, זו לא תחושה של כאבים בשרירים. האם יכול להיות שקיימת בעיה בזרימת הדם? בעיה אורטופדית או עצבית?

מחכה לתשובה.
    רוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה מוזרה בכף הרגל

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה ברגל

ד''ר ארנון קורן
    04/05/2009

שלום רב
    ממליץ לך לעבור בדיקת דופלקס ולהגיע לבדיקת כירורג כלי דם
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו