דקירה ביד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירה ביד
    אלי
    12/05/2009

נדקרתי בשריר האחורי של היד. לא משנה רקע האירוע.
    שמעתי את הרופא מספר לרופא השני שזה הגיע לי עד הגיד. וכמובן הוא תפר לי את הדקירה.
    פחדתי באותו הרגע מתשובות שליליות מהרופא אז אני ישאל כאן.
    השאלות שלי הן:
    1. האם היד יכולה לחזור למצב הקודם שלה? תרתי משמע, אני מתכוון שכל המקום יתחדש, עד עור חלק! (כמובן אחרי שיורידו לי את התפרים). בלי צלקת ובלי שום סימן, ואם לא, אז איזו תוצאה הכי לא רצויה יכולה להיות.

2.האם מעתה והלך אני צריך להיזהר על מקום הדקירה יותר מהרגיל? שמה ייפתח לי או כל דבר אחר.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירה ביד

הוספת תגובה

• דקירה ביד

ד''ר איגור מנביץ'
    12/05/2009

שלום.
    ראשית כל לא הבנתי באיזה חלק של היד נפצעתה-האם כף היד\אמה\כתף?האם קיימת הפרעה כלשהי בתחושה\הזזת היד\אצבעות?
    במידה ואתה דואג למראה חיצוני של הצלקת-בהחלט עם הזמן(עניין של חודשים\שנים) צלקת נעשת פחות בולטת אך אין להעלימה לגמרי.
    בשבועות ראשונים שלאחר התפילה מומלץ לשים מקומית ולמרוח בצלקת ניתוחית משחת threolone -משחת סטרואידים שיכולה לגרום לצלקת להראות עדינה יותר.
    ד''ר מנביץ'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשריר האחורי של היד

אלי
    13/05/2009

השריר למעלה, אבל האחורי.
    ששכיבות סמיכה מפתחות את שריר זה.

והשאלה השניייה שכתבתי, האם אני צריך להיזהר על המקום יותר מהרגיל מעתה והילך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקירה ביד

ד''ר מנביץ'
    14/05/2009

אפשר להנל חיים רגילים ללא שום הגבלה תיפקודית
    להזהר מחשיפה לשמש של איזור צלקת הניתוחית במשך כשנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו