חסימת דם מהרגל כולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסימת דם מהרגל כולה
    ניב
    21/05/2009

התעוררתי באמצע הלילה כאשר כל הרגל הימנית שלי "נרדמה" עד כדי כך שלא הצלחתי לעמוד עליה וצנחתי למטה. אחרי שניערתי אותה הרבה- זה עבר וחזרתי לישון.
    זאת הפעם הראשונה בחיים (נראה לי) שקורא לי כזה דבר במהלך הלילה (תמיד רק כף היד נרדמת/אזורים נקודתיים בגוף) והפעם זה היה מאוד נרחב.
    האם הסיבה לכך היא רק תנוחת השינה או שיש סיבות נוספות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסימת דם מהרגל כולה

הוספת תגובה

• אוסיף שאתמול בצהריים (לפני התקרית

ניב
    21/05/2009

בלילה) ישנתי על כיסא למשך חצי שעה ואז גם הרגשתי (אולי לראשונה) שיש מן "חולשה" בכל הרגל שנובעת מחסימת הדם ("הירדמות") הרגל. ושוב זה אולי פם ראשונה שההירדמות נרחבת יחסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסימת דם ברגל

ד''ר איגור מנביץ'
    21/05/2009

הירדמות באתה מתאר כנראה נובאת מהתנוחה מסויימת בזמן השינה
    אך בכל זאת כדי לגשת לרופא משפחה לבדיקה כדי לשלול הפרעות בזרימת הדם עם ביטויים משונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר. אבדוק את זה. יש אפשרות שזה

ניב
    21/05/2009

אולי משהו מסוכן? (קרישי דם)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו