מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמי שטף דם פנימי בשוק שמאלעדי23/05/2009
לפני כשבוע וחצי התחילו לי כאבים בשוק שמאל תחילה חשבתי שמדובר בבעיה אורטופדית ולכן נבדקתי ע"י אורטופד שאפילו לא התייחס לטענותיי ואמר שאין נפיחות ברגל למרות שהתלוננתי על כאבים ונפיחות.
בפרק הזמן הזה הכאבים גברו והמקום הפך לרגיש במישוש עדין וכואב שנוגעים בו אתמו הופיעו לי כתמים חומים שהתבררו ע"י בדיקה של רופאה כללית כשטף דם פנימי לטענתה וריד התפוצץ לי בשוק שמאל חזרתי ואמרתי שאני חשה בנמלול ועיקצוצים ושתפנה אותי לחדר המיון אך היא רק אמרה לי להרים את הרגל ונתנה לי 6 כדורי איבופן 400 3 פעמים ביום.
יש לציין שאני חיילת ורופאים לא נוטים להאמין לנו לכל בעייה רפואית
אני מפחדת שבגלל חוסר האמון יווצר מצב של רשלנות רפואית ושלא נתנו לי את הטיפול הראוי.
אנא אמור לי את חוות הדעת שלך
אני קראתי על מצבים רפואיים כאלה ואני חושדת שזה פקקת
גילי הוא 20 האם זה לא גיל צעיר למחלה מסוג זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתפי דם ברגליים
ד''ר איגור מנביץ'26/05/2009שתפי דם בעור הרגליים לא מעידים על פקקת הורידים ובדרך כלל בעיה יותר קוסמטית מאשר רפואית אך
בכל מקרה כדי להבדק עיי כירורג כלי דם כולל דופלקס ורידי הרגליים
בקשר לגיל -גם אצל נשים צעירות(נוטלות גלולות) פקקת ורידים -תופעה איננה נדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מלפני 9 שנים
דוד08/06/2009שלום. שמי דוד. לפני 9 שנים בערך נפצעתי בשוק ברגלי הימנית מזכוכית. מיד היבאתי לבית חולים ושם תפרו לי את הרגל. לאחר שבוע האיזור היתנפח, כי היסתבר שאני פצעתי גם ווריד אחד. לאחר ניתוח שני בו תפרו גם את הווריד המצב היסתדר. אבל משום מה אני מרגיש לפעמים היקצוצים ברגל באיזור הניתוך. השא6לה שלי היא: האם יכול ליהיות מצב של שתף דם פנימי? ועם כן איך לזאות את זה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?