הזרקת קלקסן בטיסה ממושכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת קלקסן בטיסה ממושכת
    אולה
    30/05/2009

שלום רב,

לפני כשבע שנים (בגיל 19) סבלתי מתסחיף ראתי שנגרם כתוצאה מנטילת גלולות למניעת הריון(בשם "דיאנה"). כחצי שנה הייתי מטופלת בקומדין. לאחר מכן עברתי בדיקות שהראו כי אין צורך בהמשך הטיפול. מאז מצב בריאותי תקין (כמובן שהפסקתי עם הגלולות) ואני לא סובלת מתופעות לוואי כלשהן.
    בקרוב אני מתכננת טיסה לארה"ב ומשם(כעבור מס' ימים) טיסת פנים נוספת (האורכת כ6 שעות). לאחר התייעצות עם רופא המוטולוג המטפל הובהר לי כי עליי לבצע הזרקת קלקסן כשעתיים לפני כל טיסה(100 מ"ל) והזרקה נוספת של כמות זהה לאחר 24 שעות.
    האם ניתן באמצעות השימוש בגרביים אלסטיות, התעמלות במהלך הטיסה ושתייה מרובה להמנע מזריקות הנ"ל ואף להקטין את הסיכון למינימום? או שעדיף בנוסף לעשות את הזריקה?האם ניתן להקטין את המינון, שכן בכל מנה יש רק 40 מ"ל? ומה הסיבה לצורך בזריקה נוספת שלאחר הטיסה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת קלקסן בטיסה ממושכת

הוספת תגובה

• הזרקת קלקסן בטיסה ממושכת

ד''ר ארנון קורן
    01/06/2009

שלום רב
    אני מסכים בהחלט עם ההמלצה לקלקסן.אסור לשכח גם את הטיפול בגרב אלסטית.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו