גרבי לחץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרבי לחץ
    מירי
    31/05/2009

שלום דוקטור,
    אני בן 50.
    לאחר שנפצעתי נוצרה פקקת ורידים עמוקים ברגל עם תסחיף ריאתי.התקינו לי 'אמברלה' ולאחר שהייתי מאוזן תרופתית הוציאו אותה ואז נוצרה טרומבוזה נוספת ברגל השניה מתחת למקום שדרכו הוציאו את ה'אמברלה'.יש חשד לקרישיות יתר-יצא LAC חיובי.עלי לחזור על הבדיקה.
    מאז כבר 9 חודשים אני מטופל בקומדין וגורב גרביים אלסטיות מסוג VenoTrain soft מכף רגל עד המפשעות. הגרביים מאוד מציקות לי , גורמות לי צריבות כמו כוויות בעור.יש לי שתי זוגות ואני גורב אותן לסירוגין .אני מכבס אותן בתדירות גבוהה כדי למנוע גירוי כתוצאה מזעה וכו' אבל זה לא עוזר למנוע את הצריבה של העור. נאמר לי שעלי לגרוב אותן במשך שנה.האם יש סוג אחר של גרביים שיכולות להקל עלי.
    אודה לעזרתך
    עזרא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרבי לחץ

הוספת תגובה

• עזרה לטיפול בעור רגיש - לגורבי

טובה יעקבי
    31/05/2009

את הגרוי וגרוד מתחת לגרב אלסטית אפשר להקל על ידי מריחת הרגל במעט וזלין.
    השומן מרגיע את העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד בעקבות שימוש בגרבים אלסטיים

ד''ר ארנון קורן
    01/06/2009

שלום רב
    יתכן ואתה אלרגי ללטקס(גומי) וגרבים אלסטיים לא מתאימים לך.לפני החלטה כזו הייתי ממליץ על גרבי כותנה של חברת סיגווריס.במידה וגם איתם אתה מגרד הרי יש לשקול כיסוי הרגל בבד כותנה ומעליו תחבושת אלסטית.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו