חיפוש וריד בטיפולי כימותרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוש וריד בטיפולי כימותרפיה
    חלי
    21/06/2009

שלום עברתי טיפולי כימוטרפיה 4 חודשים כל שבועיים לסרטן השד.
    סיימתי את הטיפול הכימוטרפי האחרון בתחילת מרץ השנה בתחילת חודש יוני בארך היד שבו קיבלתי את האינפוזיה קצת כואבת מהאמצע של היד וזה עולה קצת למעלה אני שואלת יש קשר בין האינפוזיה והכאבים בכל הטיפולים היד בכלל לא כאבה לי יכול להיות שנתפס לי שריר אתמול שחיתי קצת חזה והיד לא כאבה בערב שוב הרגשתי קצת כאב זאת אומרת במאמץ היא כואבת קצת אם אני לוחצת על הנקודה שבו היא כואבת אז היא כואבת אם אני מניחה את היד ולא נוגעת בה הכאב מתחיל להיות מאולחש הכאב שאני הכי מרגישה זה כאשר אני עם יד ישרה מוציאה מהמקרר את החלב מדוע זה ומה צריך לעשות שאלתי את האחות שטיפלה בי בטיפולים היא אמרה שאין קשר למחט וכאב היד ואני חושבת שיש קשר רציתי גם לומר 8 טיפולי כימוטרפיה קיבלתי כל שבועיים ותמיד המחט ניכנסה לאותו וריד זאת אומרת הוריד לא היה סתום אני הבנתי מהם שאם וריד סתום מהדקירות אז מחפשים וריד אחר לטיפולים אודה בתשובה ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים במקום האינפוזיה

ד''ר איגור מנביץ'
    23/06/2009

יתכן שוריד שדרכו קיבלת כמוטרפיה נעשה דלקתי ו\או עבר טרומבוזיס-במידה ואין אודם\חום מקומי-מצב שאינו דורש טיפול מיוחד
    תוך שבועיים כאבים אמורים לעבור-במידה ולא כדי להבדק ע''י רופא מטפל\משפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו