ורידים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים בהריון
    סיגל
    28/06/2009

אני בת 33 שהריון רביעי בשבוע 21 . אני סובלת מורידים - בהריון זה ובקודם- החל משבוע 6 להריון . אני סובלת מכאב חזק מאוד בקימה מהמיטה בבוקר ויכולה ללכת רק עם גרביונים אלסטים שלמים - מכף הרגל עד למרומי הבטן. יש לי ורידים תפוחים מכל הגדלים החל מקפילרות קטנות וכלה באנוריזמות גדולות בירך. התופעה כוללת אצלי גם את רצפת האגן ולביה מג'ור . לציין - כל הנ"ל רק בצד ימין . רגל שמאל נראית נהדר. עבודתי ב7 שנים אחרונות היתה כרוכה בעמידה ממושכת , אך משבוע 20 אני משתדלת לשבת או לשכב כשזה מתאפשר (יש גם 3 ילדים בבית...) . האם יש משהו שאני יכולה לעשות במהלך ההריון לשפר את המצב? ואחרי הלידה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורידים בהריון

הוספת תגובה

• דליות בהריון

ד''ר איגור מנביץ'
    28/06/2009

במידה ומדובר באי ספיקה של מערכת שיטחית בלבד-אני מניח שעברת דופלקס ווירידי הרגליים לאחרונה-גרב אלסטי פיטרון זמני מצויין לבעיה,כמכן להשתדל להמנע מעמידה ממושכת
    לאחר הלידה תגשי לכירורג כלי דם,קרוב לוודאי את צריכה לעבור ניתוח להוצאת וריד הצפון מורחב ברגל הרלבנטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו