פצע בשוק תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בשוק תחתון
    אטלס רחל
    23/07/2009

ד"ר קורן שלום

אימי בת 82 חולת סכרת מזה רק כחצי שנה. לפני כחודש וחצי נחבלה בשוק רגל ימין, ועד היום לא הצליחו לרפא את פצעה. האבחנה המשוערת ע"י הרופא היא: PERIPHERAL VASCULAR DISEASE
    RT-0.47-0/33 LT-0/88-0/72
    S/P MI AF S/P PTCA CHF COUMADIN
    ULCER CHRONIC OF SKIN LEG
    איני מבינה מזה אומר, וגם הוא לא הסביר במפורש, רק אמר כי הפצע הראשון עוד לא הגליד בכלל, ונצפה פצע אחר שכולו שחור והולך ונהיה גדול יותר מיום ליום . אימי סובלת מכאבים נוראיים , לוקחת אנטיביוטיקה "צפורל" , ומשככי כאבים וכל יום חובשת את הרגל ליום שלם בתחבושת שחורה בעלת חומר עם פחם וכסף.
    הרופא נתן לה הפניה לבית חולים בלינסון, למרפאת כלי דם. איך אני יכולה לקדם את התור שלה לימים הקרובים כי המצב לא טוב בכלל.
    איך אני יכולה להציל אותה, היא ירדה במשקל אין לה מצב רוח לשום דבר, והיא בד"כ אישה מאוד פעילה. אנא עזור לי.
    שבת שלום, רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בשוק תחתון

הוספת תגובה

• פצע אסכמי בחולת סוכרת

ד''ר ארנון קורן
    01/08/2009

שלום רב
    אימך זקוקה לצינטור כלי הדם ברגלים לצורך שחזור הספקת הדם.עליכם להגיע באחד מימי המרפאה :ב' ד' ה' בשעה 1000 .אנא הגיעו וצטטו את שמי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו