לימפהדמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימפהדמה
    מיקה
    29/08/2007

שלום רב,
    אני סובלת מלימפהדמה מזה כ- 20 שנה. עקב התנפחות של הקרסוליים , אני שמה גרביים אלסטיות עם לחץ בכל שעות היום.
    שאלתי היא, האם יש פיתרון חדש לבעיה (חוץ מהגרביים) היות והגרביים גורמות לניוון של הרגל ובעיות בשרירים ובעצמות (כנראה) כאשר זה לאורך זמן.
    אודה לתשובתך
    מיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימפהדמה

הוספת תגובה

• לימפאדמה

ד''ר ארנון קורן
    29/08/2007

שלום רב
    הטיפול בלימאדמה מתחיל בלימפוגרפיה איזוטופית.לאחר הבנת הבעיה נמליץ על מסג' לימפאטי או לימפפרס.עם קבלת גפה בגודל רצוי נמליץ על גרבים אלסטיים.
    בברכה
    דר' ארנון קורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימפאדמה

אורה
    01/09/2007

שלום
    אני מזמינה אותך להכנס לאתר של עמותת לימפאדמה בישראל. תוכלי למצוא שם חומר רלבנטי. כמו כן העמותה מקיימת כנס שנתי ב6/9/07. במהלך הכנס ינתנו הרצאות עי רופא ופיזיותרפיסטים לימפטים, דיטאנית ,וכן יקויימו סדנאות עם הדרכה והתנסות אישית בעיסוי לימפטי עצמי ,חבישה ועוד.פרטים באתר העמותה
    www.ial.org.il .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו