וריד נפוח בחלק האחורי של הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וריד נפוח בחלק האחורי של הרגל
    ורד
    26/03/2007

שלום!
    אני בת 25, אני מעשנת ולקחת גלולות (אני לא יודעת אם זה קשור) ובתקופה האחרונה התנפח לי וריד בחלק האחורי של הרגל ובאזור של הברך הוא ממש יצא החוצה וניתן להרגיש בו. גם רואים את הפס הכחול...ואני לא יודעת מה זה.
    אין לי כאבים וזה לא מפריע לי. מה זה יכול להיות?? האם זה קשור לגלולות??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וריד נפוח

ד''ר ארנון קורן
    30/03/2007

שלום רב,
    וריד נפוח הינו אינדקציה לטיפול מבחינה רפואית וגם אסטתית.עליך לעבור דופלקס ורידים לצורך הבנת התופעה.יש קשר בין הורידים למערכת ההורמונלית (גלולות). אשמח לעמוד לרשותך לאחר הבדיקה.
    בברכה,
    דר' ארנון קורן
    www.medikoren.com

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריד נפוח וכואב לצד איבר המין ?

פלונית
    14/04/2011

אני אשה בשנות הארבעים, לפני מספר שנים לקראת סוף הריון החל להתנפח לי וריד במפשעה (בצמוד לשפתי הפות). הוריד לא נפוח תמיד, בד"כ לאחר עמידה ממושכת ואז הנפיחות מלווה גם בכאבים.
    האם ניתן לטפל בכך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריד נפוח וכואב לצד איבר המין ? - תגובה

ד''ר איגור מנביץ'
    16/04/2011

כנראה מקור הבעיה בורידים מורחבים שהופיעו בהריונות באיזור הפות-תופעה לא נדירה .
    ניתן לטפל בהזרקת קצף בהדרכת סונר או הוצאת הוריד דרך חתכים קטנטנים של 1-2 מ''מ
    ממליץ לבצע דופלקס וורידי הרגליים ולגשת עם תוצאות לכירורג כלי דם לצורך בדיקה והתאמת הטיפול .
    רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וריד נפוח וכואב לצד איבר המין ? - תגובה

ד''ר ארנון קורן
    09/05/2011

שלום רב,
    ניתן לטפל בוריד זה כמו בכל וריד בולט אחר.יש להקפיד בטיפול שלא יגרם נזק מקומי.בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו