ורידים בולטים בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים בולטים בעיניים
    דביר
    15/08/2009

שלום רב,
    אני בן 23.
    אני סובל כבר כשנה מעינייים אדמומיות.
    חשבתי שמדובר בבעיה חולפת / בעיה בעיניים, והלכתי לרופא עיניים שבדק אותן ואמר לי שככל הנראה העיניים בריאות, וייתכן שמדובר בלחץ דם גבוהה/נמוך או במחסור בויטמינים.
    לפני כ4 שנים אובחן אצלי לחץ דם קצת גבוהה (בבדיקות של הצבא, אבל אמרו לי שזה לא משמעותי).
    בבוקר העיניים אדמומיות יותר, בצהריים פחות, ובלילה הן חוזרות להיות אדמומיות.

קראתי קצת על לחץ דם ולמיטב הבנתי הדרך הכי טובה להסדיר אותו היא ספורט ותזונה נכונה, הבעיה היא שאני כבר עומד בזה - אוכל בריא, לא מעשן, עוסק בספורט...

בהנחה שמדובר בלחץ דם גבוהה, ואין לי אפשרות לשיפור באורח החיים כנראה שאצטרך לנטול תרופות - אפשר לקבל הסבר על התהליך, השינוי באורך החיים ותופעות הלוואי, ואם אפשר אז גם הבדיקות שמומלץ לי לעבור בטרם תחילת הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורידים בולטים בעיניים

הוספת תגובה

• אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...

שמעון
    16/08/2009

הלכתי היום לרופא המשפחה הוא בדק לי לחץ דם ומצא לחץ של 108/58 ודופק 54.
    אז כנראה שלא מדובר בלחץ דם גבוהה אחרי הכל, אני כבר לא יודע מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיניים אדומות

ד''ר איגור מנביץ'
    19/08/2009

לחץ הדם שלך אינו גבוהה לכן אין צורך בנטילת תרופות מורידות לחץ הדם
    בקשר לעיניים אדומות לצערי אינני יכול לעזור לך מכיוון שזה לא תחום שאני עוסק בו
    תפנה שנית לרופא עיניים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו