חוסר יציבות וכאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר יציבות וכאבי ראש
    גל
    02/09/2009

לפני זמן מה (יומים לאחר הפסקת עישון) הרגשתי חוסר יציבות בעת הליכה ( לא ישיבה).
    בבדיקות לחץ דם של רופא המשפחה היה לי לחץ דם גבוה לטענתו אך הוא נתן לי למדוד בעצמי במהלך שבוע. בבדיקות שלי לחץ הדם נע 130-140/80-90.
    נשלחתי לבדיקות:
    1. דם שיצאו תקינות למעט כולסטרול ושומנים.
    2. נשלחתי לבדיקת דופלר לב שנמצא תקין חוץ משריד מהיותי עובר SHUNT.
    3. בדיקת מאמץ יצאה תקינה (הגעתי למקסימום דפיקות לב 187 רק בשלב הרביעי של הבדיקה)
    4. דופלר צווארי מימין ומשמאל אינטמה מעובה כיוון זרימה בעורקים וורטבראלים קראניאלי
    מהירות זרימת דם בגדר הנורמה סיכום - שינויים טרשתיים מינמלים כמתואר

בהתיעצות אצל הקרדיולוג הוא טען שהכל תקין בהתייחס ל - 4 הבידקות שלעיל למעט הכולסטרול שהוא נתן לי טיפול תרופתי וטיפול תרופתי ליתר לחץ דם.
    לאחר תחילת הטיפול התרופתי החלו כאבי ראש מעל העורף ובין הרכות (מעין תחושת לחץ). בבדיקות שאני מבצע עולה כי הלחץ דם שלי לאורך היום לא יציב נע בין 120-150/80-95. יש לציין שגם ביומיים הראשונים של לקיחת הכדורים שלחץ הדם היה יציב ובנורמה 120/80 (פלוס מינוס) היה לי תחושה לא נעימה מעל העורף.

דוקטור מה לדעתך הבעיה לאיזה רופא עלי לגשת, אני די עובד עצות הדבר הזה פשוט משפיע עלי כל היום אני פשוט מושבת בעקבות כאב ראש.
    אודה לך על תשובתך.

ממה יכול לנבוע כאב הראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר יציבות וכאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד''ר איגור מנביץ'
    03/09/2009

לחץ דם מעט גבוהה (כדי להגיע לאיזון נדרש זמן) , בשל חוסר יציבות וכאבי ראש ממליץ לפנות לרופא נורולוג

החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו