מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישיבה ממושכת בעבודהאיציק29/10/2009
שלום
אני בן 50 סובל מ י.ל ד. מטופל ב טריטייס קןמפ2.5= 1 ליום + טריטייס 2.5 רגיל 1 ליום
סמבסטטין 10 1 ליום
בגסטרו=כיב קיבה מטופל באומפרדקס 20 1 ליום
התגלתה בדצמבר האחרון,היצרות עורק תרדמה ימני בשיעור 25 %ע"י רובד פיברוטי
מקבל מיקרופירין 75 מג
לפני15 שנה התגלה dvt דו צדדי מאחורי הבירכיים.מסיבה לא ברורה.לא טופלתי בנוגדי קרישה. הבעיה חלפה מעצמה.
הסימנים היחידים שהיו, בצקות בקרסוליים.
לציין שגם כעת יש לי בצקות כאלו, שמתמתנים עם מנוחה ,והרמת הרגליים במנוחה.
נכה כללי בבטוח לאומי בשיעור 75%
אוסטאוארטריטיס בבירכיים ברך ימין אוסטאוארטריטיס מיתקדם. מצב לאחר ארטרוסקופיה בה נכרתו פליקות לפני 5 שנים מתהלך עם קביים
לאחרונה נמצאה לי עבודה מטעם השיקום ב ב.ל
סוג העבודה בישיבה, עקב מצב הבירכיים. כי לא מסוגל לעמוד זמן רב.
אני עובד 6 שעות בהם חצי שעה הפסקה.
כל השעות הללו בישיבה.אין רשות לקום ולהסתובב,
מקסימום,לגשת לשירותים שנימצאים 5 מטר ממקום הישיבה,
פעם בשעה וחצי. זה הכל. לא מרשים מעבר לזה.
כעת שאלותיי=אני חושש מהשלכות שליליות ארוכות טווח
כתוצאה מהישיבה ,במינימום תנועה, במשך 6 שעות מידיי
יום,בהסתמך על בעיה הוסקולרית שהתגלתה בקרוטיס
והטרומבוזה שהתגלתה במיקרה, בעבר.
האם החשש שלי מוצדק? האם עשויות להיות השלכות שליליות במערכת כלי הדם. כתוצאה מישיבה ממושכת כזו? ומהם?
באם כן, אזיי האם ניתן לעשות משהו בנידון?איך למנוע נזק אפשרי?האם עלול להתפתח DVT מישיבה של 6 שעות ביום? אני בטוח שהובנה הנקודה עליה אני שואל.
בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה ממושכת בעבודה - תגובה
ד``ר רם אברהמי25/12/2012מבחינת הקרוטיד אין בעיה אך ישיבה ללא צנועה 6 שעות למי שהיתה פקקת אינה מומלצת צריך לפנות לרופא תעסוקתי שיורה על מניעת עמידה או ישיבה ממושכת בעבודה ניתן להעזר בגרביים אלסטיות . ויש לפנות לבדיקת דופלקס ורידים בברכה אברהמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבה ממושכת בעבודה
ד''ר ארנון קורן29/10/2009שלום רב
עליך לגרוב גרבים אלסטיים ולהשתמש במכשיר לייטפיט.המכשיר יגרום לך להפעיל את הרגלים ובכך ימנע את סיבוכי הישיבה הממושכת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייטפיט
יצחק30/10/2009חיפשתי את המכשיר דרך האינטרנט
שאלתי בבתי מרקחת ובמכוני אורטופדיה
הרוב לא ידעו במה מדובר
אני מניח שהוא לא קל להשגה
היכן אוכל לרוכשו?
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר לייטפיט
ד''ר ארנון קורן30/10/2009שלום רב
המכשיר נמצא ברוב חנויות האורטופדיקה או במרכז רפואי נארא 7557111 03 ברמת גן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?