רגליים נפוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגליים נפוחות
    שמרית
    22/11/2009

שלום אני נמצאת כרגע בדרום אמריקה,
    הגיל שלי הוא 22, ולא ידוע או נוצרו לי בעיות בכלי הדם או משהו כזה.
    אתמול נסעתי 25 וחצי שעות נסיעה למקום לא כל כך גבוה בערך 1500 מעל פני הים
    הבחנתי באמצע הנסיעה שכפות הרגליים והקרסוליים שלי התנפחו עד למצב של בקושי הצלחתי להכניס את הרגל לנעל , ולא יצא לי ללכת בזמן הנסיעה באוטובוס רוב הזמן ישנתי, אני מצליחה לדרוך על הרגליים אך אני חשה בכאב
    וכאשר אני לוחצת על האצבע על הקרסול נשארת הצורה של האצבע כמו ספוג ואחרי כמה שניות הנפיחות חוזרת לעצמה.
    יש לך מושג מה זה איך אפשר לטפל??
    אני באמצע חול בארגנטינה ואני לא יודעת על רופאים או משהו , אני עוד מעט נכנסת לבוליביה ולמצוא שם רופאים זה חתיכת סיפור! האם זה עובר??
    המון תודה על התשובות וסליחה על החפירות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגליים נפוחות

הוספת תגובה

• רגליים נפוחות לאחר נסיעה ממושכת

ד''ר ארנון קורן
    22/11/2009

שלום רב
    יתכן ותאורך הינו מצב נורמלי של ישיבה ממושכת בלי הפעלה של משאבת השרירים.כתוצאה מכך הדם נשאר ברגלים ומופיעה הבצקת.מומלץ למצא בית מרקחת ,לאגוד את הרגלים ולהתהלך.מצב זה יכל גם להיות סימן מסוכן של פקקת ורידים עמוקה.במצב זה חייבים בזריקות לדילול דם.צלמי את הרגלים ושלחי לי את התמונה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות רגליים

שמרית
    23/11/2009

שלום ארנון !
    תודה על התשובה המהירה, נשארנו בארגנטינה לעשות בדיקות
    אתמול הגיע רופא להוסטל ובדק לי את הרגליים, הוא שאל אם אני עושה מספיק שתן וכן עשיתי מספיק לפחות 7 פעמים, הוא לא הבין במה מדובר כל הנושא נראה לו מוזר אז הוא נתן לי 2 כדורים לקחת אתמול בלילה והיום בבוקר בשם CIPROCORTA L הוא אמר שיש אפשרות שנפיחות תרד אבל בכל זאת שלח אותי היום לבית חולים ועוד מעט אני נוסעת
    הנפיחות ירדה ממש טיפה אבל הרגליים עדיין כואבות .
    איך אפשר לשלוח לך תמונה של הרגליים?
    בתודה
    שמרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו