ייעוץ בהמשך לבדיקת אוטלרסאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בהמשך לבדיקת אוטלרסאונד
    לירון
    15/12/2009

ד"ר שלום

אני סובלת מכאבים לעתים עזים מאוד ברגליים כבר מספר שנים, בעיקר בעמידה ממושכת ובלילה לפני השינה. לאחרונה גם טסתי טיסות ארוכות ולראשונה הרגשתי כאבים ברגליים ואת חוסר הזרימה בזמן הטיסות. אני בת 29.5
    הייתי אצל אורטופד ולאחר בדיקה שיטחית (ולא מעמיקה!) הוא נתן לי המלצה לא להמנע מעמידה ממושכת (המלצה בלבד!) על הרגליים ללא אבחנה/ הפנייה מיוחדת.
    במקביל פניתי לרופא כלי דם שגם לא מצא משהו מיוחד אבל שלח אותי לבדיקת אולטרסאונד למיפוי ורידים גפיים תחתונות כולל מע' שיטחית.

בבדיקה יצא כי ברגל הימנית אין עדות לפקקת אך הודגמה אי ספיקה בוריד הספנה הארוכה בחלק התחתון מתחת לברך. ברגל שמאל לא הודגמה אי ספיקה.

1. מה זה אומר? מה הטיפול המומלץ למקרה מעין זה? האם זה משהו שמחריף עם השנים? איך עושים טיפול מנע? יש לציין כי הפסקתי לעשן (רק לפני שבועיים) בגלל הכאב שנמשך כבר שנים רבות ומהפחד שזה יחמיר כי אני מרגישה שזה קשור.
    2. אני לפני ועדה רפואית שאמורה לבחון את יכולתי לעבוד בעמידה ממושכת כי אני לא מסוגלת לפחות לתקופה הקרובה.
    3. לאמא שלי גם בעיית כאבים ברגליים כבר שנים רבות, אבל היא לעולם לא טיפלה באופן מיוחד וגם לא נאלצה לעבוד בעמידה על הרגליים שעות רבות כמוני.

מה דעתך על הממצאים?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

לירון
    15/12/2009

האם אתה יודע על טיפול הומאופטי/ אלטרנטיבי שעוזר במקרים אלו או שאתה פחות מתעסק בכך?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו