ורידים ונימים ברגליים....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים ונימים ברגליים....
    עפרי
    31/12/2009

ורידים ברגליים.
    בת 32 בריאה.
    מגיל 20 התחילו לי ורידים ומעט נימים ברגליים.
    החלטתי שמבחינה אסטתית ומעט מבחינה בריאותית הורידים מפריעים לי ועל כן החלטתי להתחיל בהליך טיפולי.
    לשם בירור עברתי בדיקת דופלקס לרגליים והדיאגנוזה אי ספיקה של הוריד הפמורלי המשותף דו צדדי.
    היום הגעתי לרופא כלי דם וחוץ מזה שהוא לגלג לבעייתי בכך שהודיע לי בחיוך שהמשפחה שלי דפקה אותי מבחינה תורשתית ועליי לחיות עם הבעיה עד יום מותי.ושהוא ממש לא יכול לעזור לי כי זה מה שנגזר עליי.
    הוא אמר שאין אפשרות וטעם לנתח ובטח לא לטפל מבחינה אסטתית משום שלמחרת ורידים אחרים יצוצו להם.
    האמנם נגזר על בחורה בגילי לחיות בצרה הזאת עד יום מותי?
    כפי הידוע לי לאימי הייתה בעיה דומה והיא אף קיבלה זריקות בגילי ועד היום אין לה ורידים. אז מדוע אצלי אי אפש ר? אחרי הכל ודאי ירשתי את הבעיה ממנה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורידים ונימים ברגליים....

הוספת תגובה

• ורידים ונימים ברגליים....

ד''ר ארנון קורן
    02/01/2010

שלום רב
    הייתי ממליץ לך להחליף כירורג כלי דם ולמצא את הרופא שגם יבצע את דופלקס הורידים וגם ייעץ לך בצורה אישית ואוהדת.התאור לגבי הרופא שבדק אותך מזעזע אותי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שהחזרת לי את האופטימיות:-)

עפרי
    03/01/2010

זה מה שאעשה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו