יעוץ לגבי זריקות קצף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ לגבי זריקות קצף
    צילה
    08/10/2007

אני בת 32, שנתיים וחצי לאחר לידה. התגלתה אצלי לפני שנה אי ספיקה ורידית בשתי הרגליים (לאחר בדיקת דופלר). ברגל אחת אני סובלת מבעיה אסתטית של ורידים נפוחים ומעין "רשת" של ורידונים כחולים קטנים. כמו כן, אני סובלת קצת מכאבים ומעייפות. אני הולכת לאיבוד בין כל השיטות: ניתוח, זריקות רצף, לייזר.... כירורג בכיר טען כי רק ניתוח יפתור לי את הבעיה (כמובן שהוא מוטה כי הוא לא עושה את השיטות האחרות). רופא אחר טען שזריקות קצף יעשו את אותה העבודה (הוא כמובן מתמחה בזריקות...). מה השיטה הכי יעילה והכי בטוחה? הבנתי שאחרי זריקות מופיעים כתמים חומים !
    האם בכלל יש מספיק נסיון עם הזריקות הללו?
    האם יש להן סיכונים ותופעות לוואי?
    הזריקות נורא יקרות למרות שהבנתי שהולכים לעשות אותן במסגרת הקופ"ח בב"ח.

אודה לתגובתך בהקדם. אני רוצה כבר לקבל החלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ לגבי זריקות קצף

הוספת תגובה

• הטיפול האופטימלי בורידים

ד''ר ארנון קורן
    09/10/2007

שלום רב
    המלצתי שתפני לרופא המבצע בעצמו דופלקס ורידים ולכן יכל לעשות את האבחנה ללא עזרת מעבדת כלי דם.רצוי שאותו רופא גם ישלוט בכל שיטות הטיפול וכך יוכל לשלב בין הטכניקות ולא יהיה שבוי לטכניקה אחת.
    בברכה
    דר' ארנון קורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות לשאלותיי

צילה
    15/10/2007

אודה אם תוכל לענות בכ"ז על שאלותיי שטרם נענו:

האם לזריקות קצף יש תופעת לוואי של כתמים חומים והאם הם עוברים?
    האם יש מספיק נסיון עם זריקות הקצף הללו?
    האם אכן מתחילים לעשות אותן בחלק מבתי החולים. אם כן, מה הסיבה לעשותן במכונים פרטיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקות קצף

ד''ר ארנון קורן
    17/10/2007

שלום רב
    אינני חושב שזריקות קצף הן המילה האחרונה בטיפולי ורידים וזאת בשל ההשנות של התופעה והכתמים החומים שמופיעים לעיתים נדירות .לדעתי יש מקום לטכניקה זו לקבוצה מאד מסוימת של החולים.אינני יודע באם טכניקה זו נעשת או תבוצע בעתיד בבתי חולים.
    בברכה
    דר' ארנון קורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו