ד"ר איגור יקר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר איגור יקר...
    כרמית
    09/02/2010

יש לי שתי שאלות חשובות ואודה לך מאוד מאוד אם תענה לי עליהן מכיוון שאני חרדה מאוד.
    עשיתי היום צילום רנטגן של בית החזה ושל מערות האף..
    שתי דקות לפני היה נרקומן בחדר שעשה גם צילומי רנטגן.... אינני יודעת מה יש לו, אני רק יודעת שהוא לא הפסיק להשתעל...והחשש שלי שאולי יש לו שחפת או מחלה אחרת...
    נתבקשתי ע"י האדם בחדר הרנטגן לשים את הפה שלי פתוח כדי לצלם... העניין הוא שלא ראיתי שהמכשירים עוברים איזשהו חיטוי מאחד לשני..ובמידה ומישהו שחולה בשחפת, צהבת, איידס או כל מחלה אחרת, אפשר להידבק כך?
    אני יודעת ששחפת עוברת דרך רוק ויכול להיות שגם הפטטיס. ומה קורה והוא השתעל שיעול דמי?
    שאלה נוספת, לשם מה הוא ביקש ממני להיות עם פה פתוח מונח על המכשיר? לשם צילום בית החזה? או לשם צילום של מערות האף?
    מדוע לא מעבירים חומר חיטוי מאחד לשני?
    האם עלי לחשוש? אני בחרדה איומה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר איגור יקר...

הוספת תגובה

• צילומי רנטגן

ד''ר איגור מנביץ'
    10/02/2010

לצורך שיקוף טוב ואיכותי של מערות האף צריך בלצע צילום עם פה פתוח.
    להזכירך שזיהומולוגיה לא תחום התמחותי...
    אינני חושב שבן אדם ללא בעיה עם מערכת חיסון יכול להדבק בנסיבות הנ''ל-ללא מגע ישירה בין דם של החולה לדם שלך.
    אינני יודע נוהלים של סטרליזציה בחדר צילום.
    לדעתי אין מקום לדעגה
    בכל מקרה תמשיכי מעקב אצל רופא משפחה
    תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו