שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מאיה
    25/03/2010

שלום,
    לפני חמש שנים היה לי תסחיף ריאתי מקריש דם בירך שנסחף לריאות.התסחיף נבע משילוב של סיגריות וגלולות.הייתי כמעט שנתיים עם קומדין ,לאחר בדיקות גנטיות ובדיקות נוספות הוחלט כי אני חלק מסטטיסטיקה וזה לא תורשתי ואין לי קרישיות יתר .ולכן אני יכולה להפסיק עם הדילול.
    היום לאחר כמה שנים אני מתחילה להרגיש דברים מוזרים בגוף,נרדמות לי הידיים לעתים תכופות יש לי כאבים בריאות.שכחתי לציין כי אני עדיין מעשנת,איני נוטלת גלולות.לאחרונה העלתי במשקל ואני יושבת שעות ארוכות בעבודה ללא תזוזה.
    אני אמורה לטוס שבוע הבא לתורכיה ואני מפחדת שיחזור לי הקריש.אמנם זו טיסה קצרה אבל אני מאוד מפחדת.
    האם יש סיכוי שיחזור לי הקריש ?האם עישון משפיע על הקרישיות?
    אנא עזרתך ומה היית מציע לי לעשות,הם אפשר להבדק כדי לדעת אם יש לי שוב קרישי דם רדומים?
    תודה
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• חמש שנים לאחר תסחיף ראתי

ד''ר ארנון קורן
    27/03/2010

שלום רב
    ראשית עליך להפסיק לעשן מכיוון שעישון מוגבר מהווה גירוי לקרישיות יתר.עם היסטוריה כמו שלך הייתי ממליץ בנוסף להפסקת העישון לקבל זריקת קלקסן לדילול דם לפני כל טיסה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו