לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח
    חסויה
    04/04/2010

שלום..עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כשבוע
    בניתוח עצמו נפצע לי וריד אשר הוסבר לי שאצלי הוא מורחב יותר איבדתי הרבה דם (לקח להם זמן לעצור את הדימום ולתפור את הוריד) קיבלתי 2 מנות דם והניתוח הסתיים אחרי שלוש וחצי שעות!!!
    בשד ימין הכל עבר בהצלחה הבעיה היא בשד שמואל..הוריד (התפרים הפנימיים)נמצאים בערך בין השדיים יותר קרוב לחלק העליון של שד שמול כמה זמן החלמה המקום צריך??
    זה שורף ואפילו קצת רדום ונפוח ..ויד שמואל פחות פעילה כי כל האזור עוד כואב
    כמה חיוני אותו וריד לעתיד הרחוק??????????
    אשמח לקבל תשובה.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• נזק לוריד בניתוח להגדלת חזה

ד''ר ארנון קורן
    06/04/2010

שלום רב
    מערכת הורידים בגוף מאד מפתחת ואין לך מה לדאוג מקשירת אותו וריד.לגבי שאר תלונותיך אני ממליץ שתמתיני בסבלנות או שתפני למנתח.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

חסויה
    07/04/2010

תודה רבה על התשובה!!!
    רציתי לדעת בבקשה.. איפה אפשר לראות או לקרוא על הורידים בבית החזה (תפקידם מיקומם)

הייתי בביקורת אצל המנתח הוא אמר שיקח עוד זמן רב עד שהתפרים והנפיחות יעלמו מכיוון שהניתוח לא היה רגיל כפי שהיה צריך להיות.......
    האם לוריד לוקח זמן לחזור למקומו???
    והאם התפר לא גורם לסתימת הוריד??
    מצטערת על כל השאלות אבל מאוד מטריד אותי מה יש לי שם!!!!!
    תודה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו