ורידים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים בהריון
    מלי
    07/04/2010

אני בהריון שבוע 22 יש לי ורידים נפוחים מאוד באזור הפות והשפתיים הפנימיות שלאחר עמידה של כחצי שעה על הרגלים מופיעים לי כאבי תופת ואני חיבת להתישב זה מקשה עלי מאוד את התפקוד בבית ובעבודה גם כל הורידים ברגלים נפוחים מאוד ויצאו לי מלא דליות אך הרגלים לא כואבות לי רק הרגשת כבדות אני משתדלת ללכת עם גרבי גומי שלא עוזרות כלום לכאבים בבקור אצל כרורגית כלי דם היא אמרה לי שזה מבנה דפוק של דופן הורידים ואין מה לעשות בינתיים אני ממש מרגישה נורא שאני לא יכולה כמעט לתפקד האם אכן אין מה לעשות? האם זה יכול להיות מסוכן. אגה גם כשאני מתפנה אז הורידים באזור ממש כואבים לי האם יש לכם עיצה בשבילי? האם יש אפשרות לקבל שמירת הריון בכזה מצב? כמו כן ביומיים האחרונים יש לי כאב מקומי באחד הורידים בירך האחורית מה זה? האם מצריך רופא או טיפול? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורידים בהריון

הוספת תגובה

• ורידים בהריון

ד''ר איגור מנביץ'
    21/04/2010

קיימים בשוק גמכן מכנסיים אלסטיות-תנסי עד הלידה ,אחרי הלידה יש להבדק שוב ע''י כירורג כלי דם ולעבור ניתוח הסרת ורידים ברגליים ו הזרקת קצף לורידי השפתיים
    יתכן שיש לך דלקת\פקקת באחד מהורידים המורחבים-תבדקי ע''י רופא נשים\כירורג כלי דם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו