כאבים חזקים ברגליים- הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים ברגליים- הריון
    אורית
    01/06/2010

אני בשבוע 31+3, הריון תאומים ספונטני (לידה שניה בע"ה). מטופלת בפרסולאט מזה כ-6 שבועות עקב צירים מוקדמים. פרט לכך- הריון תקין. בריאה בד"כ. אין בצקות/דליות בהריון זה(גם לא בקודם), אבל יש רקע במשפחה (דודות) עם בעיות ורידים ברגליים בזמן הריון.
    מזה יותר משבוע שיש לי התקפי כאב חזקים ברגל ימין- תחושה של דלקת מאמצע כף הרגל, דרך העקב והקרסול ועד כמעט לסוף השוק. לעיתים יש הרפיה, ללא "חוקיות" - כלומר, יכול לכאוב לי מאוד בזמן השינה ולעומת זאת להפסיק לכאוב בזמן הליכה, או להיפך, וכדומה. לא הצלחתי להבין מתי כואב לי יותר או פחות. כאמור- אין בצקת/נפיחות/ורידים בולטים נראים לעין. 2 הרגליים סה"כ זהות (למעט קעקוע בקרסול ימין- האם קשור...???)
    במסגרת אשפוז במיון בנושא הצירים השבוע, המליצו לי לבצע דופלקס ורידים בקופ"ח. בקופ"ח אמרו לי שצריך לעבור דרך כירורג כלי דם ורק הוא מחליט מה לעשות- אין תורים דחופים וכו' וכו'- ואני לבינתיים סובלת מכאבים חזקים מאוד.
    שאלתי היא- ממה יכול לנבוע הכאב העז וכיצד ניתן להקל עליו בזמן שאני ממתינה לתור אצל כירורג? האם ניתן להגיע לכירורג/לבדיקה הנ"ל באופן פרטי- אשמח להתעדכן.

אגב- בהריון קודם לא סבלתי מתופעה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים ברגליים

ד''ר איגור מנביץ'
    10/06/2010

יתכן ומדובר בכאב שמקורו בע''ש אך קשה להתרשן ללא בדיקה
    ניתן להבדק באופן פרטי אצל כירורג כלי דם לפי בחירתך
    פרטיי מנהליי פורום הזה מופעיים באתר
    החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו