הפרשה מחתך של ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה מחתך של ניתוח קיסרי
    הילה
    22/06/2010

שלום רב,
    לפני שבוע ילדתי בניתוח קיסרי שלישי. מס' שעות לאחר הניתוח החלה להופיע הפרשה בנקודה מסוימת בקצה החתך, הפרשה שקופה-ורודה אשר מכתימה את התחתונים.
    בבדיקת רופא יומיומית לאורך האשפוז נאמר לי כי "זה שום דבר" ולא מעיד כלל על בעיה מתחת לחתך או זיהום ושצריך לשטוף יטב את מקום החתך עם תרחיץ פולידין וכך אני עושה יויום אך ההפרשה לא פסקה.ביום ד' יוציאו לי את הסיכות מעל החתך.
    רציתי לברר האם הפרשה זו אמורה להפסיק בשלב כלשהו והאם זו תופעה שכיחה? האם ההפרשה מעידה על בעיה כלשהי בתפרים שלא נספגים ומה לעשות אם לא תיפסק. האם יש קשר להפרשה לבין הניתוחים הקודמים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשה מחתך של ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

• הפרשה

ד''ר איגור מנביץ'
    22/06/2010

הפרשה מחתך ניתוחי אינו דבר נדיר
    שבוע ימים לאחר הניתוח הפרשה מעטה שהיא לא מוגלה\דם ללא אודם מפושט מקומית -כרוב לוודאי תסתדר ללא טיפול מיוחד פרט לשמירת המקום נקי יחסית ע''י רחיצה עם מים וסבון וכיסוי עם פד לצורך ספיגת ההפרשה
    בכל זאת ממליץ להבדק ע''י רופא שניתח אותך או רופא כירורג אחר כדי להתרשם מחומרת המצב
    מזל טוב והחלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו