דופלקס עורקי כליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופלקס עורקי כליה
    רועי גרדי
    04/11/2007

אני בן 29, אך למרות זאת יש לי לחץ דם גבוה בצורה חריגה. נשלחתי ע"י רופא המשפחה שלי לעשות בדיקות רבות וביניהם בדיקת "דופלקס עורקי כליה". אני די בלחץ מכל הבדיקות ומתוצאותיהן. תוכל לומר לי מה בדיוק עושים לי בבדיקה הזאת ומה רוצים לבדוק בדיוק?
    תודה מראש, רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופלקס עורקי כליה

הוספת תגובה

• דופלקס עורקי כליה

ד''ר ארנון קורן
    05/11/2007

שלום רב
    משתמשים במכשיר דופלראולטראסאונד בכדי לזהות את כלי הדם ולמדוד בו את הזרימה.תוצאות אלו נותנות מידע על מידת ההצרות בכלי הדם של הכיליה .בדופן עורקי הכיליה נמצא המנגנון העיקרי לוויסות לחץ הדם.מנגנון זה מופרע כתוצאה מהצרויות ואז נימדדים ערכים גבוהים מהרגיל.
    בברכה
    דר' ארנון קורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהם הערכים הנורמליים ואילו החורגים

איגנץ
    23/03/2009

בתוצאות דופלר עורק כליי מהו הערך הנורמלי ומה לא ?? מהו הטווח בו יש להתחיל לדאוג?? האם כל יל"ד נגרר עי עורק הכלייה או דופן הכלייה ?? מהו הטווח של יל"ד בו יש להתחיל לדאוג??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהם הערכים הנורמליים ואילו החורגים

ד''ר ארנון קורן
    25/03/2009

שלום רב
    לא מדובר רק בערכם אלא בסוג תרשים הזרימה,גוון הזרימה,אינדקס בין עורקי הכיליה לאאורטה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו