רגליים נפוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגליים נפוחות
    ליאורה
    04/07/2010

מזה כחודשיים אני סובלת מנפיחות בכפות הרגלים עד כ- 15 ס"מ לכיוון מעלה (לכיוון הברך) נפיחות שנראית כמו בצקת. כאשר אני מניחה את הרגליים על משהו גבוה אז הנפיחות יורדת קצת.
    רופא המשפחה שלח אותי לצילום הרגלים אבל לא היה ממצא כלשהו. כעת הוא שלח אותי לבצע U.S. של הוריד ברגליים (התור רק לעוד חודש) - בכלל, הוא מגשש באפילה בשלב זה ולא יודע ממה הנפיחות נובעת.
    בשבועות האחרונים, חוץ מנפיחות הרגלים הם גם התחילו לכאוב לי וזה כבר מתחיל להציק לי.
    מה עליי לעשות? האם זה קשור לכלי דם או לאורטופד? מה יכולה להיות קשת האבחנות לדבר כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגליים נפוחות

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

ליאורה
    04/07/2010

בהמשך לשאלתי לעיל, רציתי להוסיף שאני בת 63

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

ליאורה
    04/07/2010

בהמשך לשאלתי לעיל, רציתי להוסיף שאני בת 63

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצקות

ד''ר איגור מנביץ'
    05/07/2010

סיבה לבצקות דו''צ בקרסוליים בדרך כלל ''סיסטמית''-השמנת יתר,אי ספיקה לבבית,אי ספיקה כליתית,יל''ד לא מאוזן,הפרעה בת.בלוטת התריס-תת תריסיות,ישיבה ממושכת,חוסר בפעילות גופנית וכו'
    כדי להבדק ע''י כירורג כלי דם לצורך שלילת אי ספיקה ורידית\עורקית לאחר דופלקס של וורידי הרגליים
    החלמה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו