ניתוח לייזר - הבנתי שיש רופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לייזר - הבנתי שיש רופאים
    שובל
    05/07/2010

שתופרים את החתכים ויש כאלו שללא תפרים? מה ההבדל, מה עדיף, מה נותן תוצאה אסטתית טובה יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח

ד''ר איגור מנביץ'
    05/07/2010

לאחר ניתוח ''לייזר'' אין צורך בתפירת העור מפני שסיב ליזר הוחדר תוך כדי דקירה פשוטה ולא חתך בעור
    במידה וצריך להוסיף כריתות של דליות קטנות לפעמים יש צורך בתפירת העור אך לרובם חתכים קטנים מאוד ולא מהווים פגם אסטטי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדולייזר עם מיניפלבקטומיה

ד''ר ארנון קורן
    05/07/2010

שלום רב
    בניתוח אנדולייזר סוגרים את הספנה באמצעות סיב אופטי המוחדר לרגל דרך חור.הורידים המורחבים שהם תוצאת האי ספיקה מטופלים בטכניקת מיניפלבקטומיה או "כריתה דרך חור מחט". באמצעות ווים עדינים שולפים את הורידים המורחבים דרך חור מחט .סגירת החורים נעשת באמצעות סטריסטריפ או ניר דבק רפואי עדין.למעשה שני הניתוחים מבוצעים דרך מספר חורים שנראים בתחילה כנמשים ובהמשך גם הם נעלמים.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עברתי כזה ניתוח ותפרו לי את

שובל
    10/07/2010

אומנם חתך קטן אך זה היה מין חוט כזה בצבע כהה - הרופא טען שהוא לא רצה שהרגל תדמם...
    האם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עברתי כזה ניתוח ותפרו לי את

ד''ר ארנון קורן
    12/07/2010

שלום רב
    אני מאמין שהרופא המנתח עשה הכל בכדי להצליח מבחינה רפואית ואסטטית
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו