ורידים לראשונה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים לראשונה...
    ענבר
    24/08/2010

שלום רב.
    אני בת 35 לאחר שתי לידות קרובות, האחרונה לפני שנה ו - 8 חודשים. מעולם לא סבלתי מורידים והדבר בכלל לא היה בתודעתי. לפני שבועיים בבריכה שמתי לב שברגל ימין באזור המדיאלי של השוק יש וריד מפותל ובולט. לאחרונה גם הלכתי עם עקבים גבוהים מה שבד"כ אינני עושה. ישבתי לי והבטתי בוריד תוהה לעצמי מאיפה צץ ומה לעשות.
    אני רזה מאוד מעולם לא היה לחץ דם גבוה, כולסטרול תקין. כשאני עומדת הוא בולט יותר.

שאלה ראשונה חשובה במיוחד:
    1. האם מסוכן? כיצד ניתן לדעת אם מסוכן? 

שנית, לאיזה רופא לגשת ומה כדאי לעשות?

תודה תודה.
    ענבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורידים לראשונה...

הוספת תגובה

• תוספת

ענבר
    24/08/2010

אינני מעשנת, אינני שותה אלכוהול, הכל באמת תמיד בסדר גמור...ממה זה עלול לנבוע??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקור הורידים

ד''ר ארנון קורן
    29/08/2010

שלום רב
    מקור הורידים בשינויים שחלו בגופך במשך ההריונות.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורידים

ד''ר ארנון קורן
    29/08/2010

שלום רב
    אינני מבין מדוע הורידים מפתיעים אותך.לי זה נראה ברור מאד שלאחר שתי לידות סמוכות יופיעו ורידים ברגלים.אין קשר לעקבים.עליך לפנות לכירורג כלי דם לאחר דופלקס לורידים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו