בעיות כלי דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות כלי דם
    רוני
    05/09/2010

לפני כארבעה חודשים התחלתי לקחת גלולות. לפני כחודשיים התחילו כאבים ממש חזקים בידיים וברגליים ודפיקות לב אז הפסקתי..
    מאז יוצאים לי ורידים ודליות בכל מקום ללא הפסקה, אני סובלת מדקירות חזקות באיזורים בהם הם נמצאים, תחושת צריבה לפעמים וגירודים.
    יצאים לי נימים אפילו מתחת לעיניים וברקות..אחרי עמידה של חצי עה אני סובלת מכאבים ממש חזקים ואני מרגישה שמשהו לא בסדר..כמו כן, אני מרגישה לעיתים תחושת נימול וחוסר תחושה בכפות הידיים והרגליים.
    חוץ מהכאבים, קשה לי לקבל את תופעה זו גם מבחינה אסתטית..אני בת 32 והרגליים החלקות שהיו לי בעבר התמלאו וורידים ודליות.
    שמתי לב שהעוד שלי באיזור הורידים נהיה רך יותר ונוטה להתייבשות.
    יש לי כאבים חזקים והרגשת דקירות ולחץ גם ברקות והראייה שלי פתאום הטשטשה לגמרי.
    יש קשר בין הדברים? מה זה יכול להיות?
    איזו בדיקה אני צריכה לעבור ע"י כירורג כלי דם כדי לאתר את הבעיה?

אני אודה על תשובתכם במהרה מכיוון ומצב חדש זה לא מטיב עמי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות כלי דם

הוספת תגובה

• כאבים\ורידים\חולשה

ד''ר איגור מנביץ'
    05/09/2010

ממליץ לפנות לרופא משפחה בעקבות אופי סיסטמי של תלונותיך
    במקביל תעשי דופלקס ורידי הרגליים ותגשי לבדיקת כירורג כלי דם
    החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות כלי דם-תיקון

רוני
    06/09/2010

תיקון- אני בת 21! בטעות כתבתי 32...

ואף רופא לא לוקח אותי ברצינות בגלל גילי הצעיר, הם אומרים שבגיל כזה אין סיכוי לבעיות בכלי הדם ושהורידים שיוצאים כנראה גנטיים..
    הם מתעלמים מהכאבים החזקים ומהפתאומיות שזה קרה...
    מה בכל זאת אני יכולה לעשות? איך אני יכולה לעשות את הבדיקה שציינת ללא הפניית רופאים מומחים?

ואם יש השערה של איזו בעיות אלו יכולות להיות זה יעזור לי מאוד...

תודה רבה על זמנך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו