מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגליים נפוחות..מזלי10/09/2010
שלום רב..
רגליי מאוד נפוחות אני בת 49 ומשקלי הוא 74 ק"ג גובהי 1.62 מאז ומתמיד תמיד היו אומרים לי שרגלי נפוחות מאוד למבנה גופי..אנני מסוגלת ללכת עם חצאית או מכנס קצר עקב בעיה זו..פניתי לרופא כרוגי שהוא טען שיתכן ומדובר בלימפדמה המחמירה לאחרונה..מוממלץ בירור ע"י דופלקס ורידי רגליים שימוש בגרביים אלסטיות עד לברכיים מומלץ הליכה מרובה..אשמח מאוד לדעתך ד"ר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות רגליים
ד''ר איגור מנביץ'11/09/2010יתכן ובהחלט מדובר בלימפאדמה-lymphedema -נפיחות על רקע ניקוז לקוי של נוזל הלימפאטי או lipedema -סור של מבנה גוף עם הצטברות רקמת השומן בדרך כלל באיזורי מותניים-ירכיים
ניתן לאבחן לאחר בדיקה גופנית והשלמה ע''י דופלקס מערכת הוורידית ברגליים
עד גמר הבירור -הליכה רבה וגרביים אלסטיות
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות וכאבי רגליים
אתי21/09/2010שלום רב
אני סובלת מכאבים ברגליים ונפיחות באיזור מתחת לברך, לאחר מס' בדיקות שביצעתי שהם: דופלר,אולטראסאונד,רנטגן.מיפוי עצמות לטענת האורטופד ורופא כירורג דם נמסר לי שיש לי לימפדמה ושאני צריכה סידרת טיפולים פיזיוטרפיים המלווים בתחפושות במשך 24 שעות ביממה.ולאחר מזה תחבושת הלסטית קבועה בשתי הרגליים גרב שמתחילה מאצבעות כף הרגל ועד למפשעה. החלטתי להתייעץ עם עוד מומחה לכירורג דם לאחר שראה את הרגליים שלי. לטענתו אין לי לימפדמה ובכדי לשלול זאת שלח אותי לעשות מיפוי לימפה בב"ח איכילוב.
אני ממש מיואשת מכל הסיפור הקיים. השאלה שלי במידה והבדיקה תצא תקינה ואין לי לימפדמה. מה עושים ? אשמח לקבל ייעוץ לגבי בדיקות נוספות על מנת למצוא את הבעיה שעדיין לא ברורה לי ולטפל בזה.
אני חייבת לציין שיש לי כאבים במשך כל היום ובמיוחד אחרי עמידה ממושכת הכאבים עזים. הכאבים קיימים גם בלילה ואין לי שינה טובה בעקבות הכאבים.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימפאדמה
ד''ר איגור מנביץ'21/09/2010אינני יכול להרכיב לך תוכנית בירור\טיפול בלי לבדוק
במידה ולא מדובר בלימפאדמה ואת סובלת מכאבים כל כך חזקים ברגליים ללא בעיה כלשהי בכלי דם-דופלר עורקי +ורידי +שלילת לימפאדמה ע''י כירורג כלי דם -תמשיכי בירור ע''י אורטופד-צריך לבדוק ע''ש ולבצע ct עמוד השידרה
החלמה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?