רגליים נפוחות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגליים נפוחות..
    מזלי
    10/09/2010

שלום רב..
    רגליי מאוד נפוחות אני בת 49 ומשקלי הוא 74 ק"ג גובהי 1.62 מאז ומתמיד תמיד היו אומרים לי שרגלי נפוחות מאוד למבנה גופי..אנני מסוגלת ללכת עם חצאית או מכנס קצר עקב בעיה זו..פניתי לרופא כרוגי שהוא טען שיתכן ומדובר בלימפדמה המחמירה לאחרונה..מוממלץ בירור ע"י דופלקס ורידי רגליים שימוש בגרביים אלסטיות עד לברכיים מומלץ הליכה מרובה..אשמח מאוד לדעתך ד"ר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגליים נפוחות..

הוספת תגובה

• נפיחות רגליים

ד''ר איגור מנביץ'
    11/09/2010

יתכן ובהחלט מדובר בלימפאדמה-lymphedema -נפיחות על רקע ניקוז לקוי של נוזל הלימפאטי או lipedema -סור של מבנה גוף עם הצטברות רקמת השומן בדרך כלל באיזורי מותניים-ירכיים
    ניתן לאבחן לאחר בדיקה גופנית והשלמה ע''י דופלקס מערכת הוורידית ברגליים
    עד גמר הבירור -הליכה רבה וגרביים אלסטיות
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות וכאבי רגליים

אתי
    21/09/2010

שלום רב
    אני סובלת מכאבים ברגליים ונפיחות באיזור מתחת לברך, לאחר מס' בדיקות שביצעתי שהם: דופלר,אולטראסאונד,רנטגן.מיפוי עצמות לטענת האורטופד ורופא כירורג דם נמסר לי שיש לי לימפדמה ושאני צריכה סידרת טיפולים פיזיוטרפיים המלווים בתחפושות במשך 24 שעות ביממה.ולאחר מזה תחבושת הלסטית קבועה בשתי הרגליים גרב שמתחילה מאצבעות כף הרגל ועד למפשעה. החלטתי להתייעץ עם עוד מומחה לכירורג דם לאחר שראה את הרגליים שלי. לטענתו אין לי לימפדמה ובכדי לשלול זאת שלח אותי לעשות מיפוי לימפה בב"ח איכילוב.
    אני ממש מיואשת מכל הסיפור הקיים. השאלה שלי במידה והבדיקה תצא תקינה ואין לי לימפדמה. מה עושים ? אשמח לקבל ייעוץ לגבי בדיקות נוספות על מנת למצוא את הבעיה שעדיין לא ברורה לי ולטפל בזה.
    אני חייבת לציין שיש לי כאבים במשך כל היום ובמיוחד אחרי עמידה ממושכת הכאבים עזים. הכאבים קיימים גם בלילה ואין לי שינה טובה בעקבות הכאבים.
    תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימפאדמה

ד''ר איגור מנביץ'
    21/09/2010

אינני יכול להרכיב לך תוכנית בירור\טיפול בלי לבדוק
    במידה ולא מדובר בלימפאדמה ואת סובלת מכאבים כל כך חזקים ברגליים ללא בעיה כלשהי בכלי דם-דופלר עורקי +ורידי +שלילת לימפאדמה ע''י כירורג כלי דם -תמשיכי בירור ע''י אורטופד-צריך לבדוק ע''ש ולבצע ct עמוד השידרה
    החלמה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו