סחרחורות ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות ועוד
    שי
    08/10/2010

ד"ר שלום,
    בן 40 מאז השחרור לא ביקרתי רופא (הכל היה דבש) לפני שנה הפסקתי לעשן וישר החל תחושת חוסר יציבות ותחושת לחץ בעורק השמאלי בצוואר ליד האוזן.
    הלכתי לרופא וביצעו לי את הבדיקות הבאות:
    דם - כולסטרול ושומנים גבוהים.
    לחץ דם 130-150/80
    מאמץ - תקין
    אקו לב - תקין
    עורקי תרדמת - אינטמה מעובה אין בעיות בזרימה, סמנים טרשתיים מינימליים.
    CT ראש ללא חומר ניגוד - תקין.
    כל תקופת הבירור הרפואי חשתי רע לעיתים מעין תחושה שאני עומד ליפול או לחילופין צריך לחשוב כדי להחזיק את עצמי עומד.
    לאחר חצי שנה של ברור שלא נמצא כלום החלו לי קפיצות שרירים (לא עדינות) כל השריר פשוט זז הקפיצות היו בכל הגוף אך בעיקר ביד שמאל.
    בנוסף לקפיצות השרירים היו לי כאבים בכפות הידיים ובאמות.
    נשלחת ל EMG יצא תקין.
    כעת כעבור שנה חזר לי תחושת הלחץ בעורק התרדמת בצד שמאל קשה לי לעמוד אני מרגיש שאני עומד ליפול, יש לי עקצוצים בקרקפת ומתי שאני מזיז את הראש בצורה קצת מהירה אני חש חוסר יציבות ועקצוצים בראש. בנוסף לכל הניסים והנפלאות בעת מאמץ אני שומע את הדופק בעורק השמאלי ליד האוזן.
    אני לפני שנה כבר טענתי שאני רוצה MRA מאחר וחשבתי כי מדובר בירידה בלחץ הדם שגורמת לכל (החפסקתי לעשן לחץ הדם ירד והפרשת דופמין) או לחילופין משהו בהפרשת הדופמין.
    בניתיים רופא המשפחה לא יודע כיצד להמשיך.
    תעזור לי בבקשה תן כיוון (רופא אוזניים ועיניים כבר ראיתי הכל תקין).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות ועוד

הוספת תגובה

• סחרחורות ועוד - תגובה

ד''ר איגור מנביץ'
    08/10/2010

ממליץ לפנות לרופא נוירולוג לצורך בירור הסחרחורות
    לא ניתן להרגיש לחץ בעורק התרדמה ,רישרושים באוזן דבר לא נדיר -במידה ובדיקת רופא אף אוזן גרון היתה תקינה-שוב פעם תמשיך עם רופא נוירולוג
    מבחינת כלי דם -יתכן יש מקום לcta /mra להדגמת כלי דם צוואר\מוח
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו