מודאגת בבקשה עזרה!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת בבקשה עזרה!!!!
    אלינור
    22/10/2010

שלום ד"ר אבקש את עזרתך מכיון שאני נמצאת במצב של חוסר ודאות לגבי ממצאים שקיבלתי ואני נורא מודאגת ומותשת נפשית ...
    לפני כ-7 חודשים לערך ערכתי בדיקת דם ומאז (אולי אין קשר בין הדברים אבל שמתי לב רק לאחר הבדיקת דם) מאז הבדיקת דם נתגלה ביד ימים שלי ממש סמוך למקום שבו בוצע בדיקת הדם ישנה בלחטה קטנה ורגישה מאוד שלא חולפת רופא המשפחה שלך אותי לאולטרסאונד שממצאיו הראו : כי באזור מישושי היפואקוני בגודל 0.3 ס"מ עם מוקד היראקואי זעיר בתוכו ותוכן אקוגני, יש לציין קרע בפסציאה מתחתיו, יכול להתאים להרניה עם תוכן שומני ותוכן אקוגני בתוכו.
    עם אבחנה הזאת הלכתי נורא לחוצה לרופא ששלח אותי לכירוג אך התור שלי עוד שבועיים ואני במצב של חוסר הונים אני לא יודעת מה יש לי ואני נורא מפחדת שיתכן שזהו גוש סרטני אשמח אם תוכל להסביר לי מה משמעות הממצאים והאם יש חשש לגוש סרטי או שומני האם עלי להיות מודאגת בעקבותהממצאים הנ"ל אודה לך מאוד כי אני ממש לחוצה ואובדת עצות תודה רבה וישר כוח על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת בבקשה עזרה!!!!

הוספת תגובה

• מודאגת בבקשה עזרה!!!! - תגובה

ד''ר איגור מנביץ'
    24/10/2010

ממצא קטן מאוד -3 מ''מ בלבד,
    סבירות שהממצא שאתי(סרטני) שואפת לאפס
    יתכן וממצא היה גמכן לפני בדיקת הדם-גוש שומני(ליפומה),שתף דם ממוקם וכו',לא ברור לי על איזה הרניה מדובר בסונר
    בכל מקרה -שוב פעם לא נראה שמדובר בגוש סרטני אך
    במידה וכואב מומלץ לכרות-ניתוח יחסית קטן בהרדמה מקומית
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אלינור
    25/10/2010

עזרת לי מאוד.... הורדת ממני המון לחץ עכשיו אני רגועה יותר ושוב המון תודה וישר ישר כוח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו