מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגת בבקשה עזרה!!!!אלינור22/10/2010
שלום ד"ר אבקש את עזרתך מכיון שאני נמצאת במצב של חוסר ודאות לגבי ממצאים שקיבלתי ואני נורא מודאגת ומותשת נפשית ...
לפני כ-7 חודשים לערך ערכתי בדיקת דם ומאז (אולי אין קשר בין הדברים אבל שמתי לב רק לאחר הבדיקת דם) מאז הבדיקת דם נתגלה ביד ימים שלי ממש סמוך למקום שבו בוצע בדיקת הדם ישנה בלחטה קטנה ורגישה מאוד שלא חולפת רופא המשפחה שלך אותי לאולטרסאונד שממצאיו הראו : כי באזור מישושי היפואקוני בגודל 0.3 ס"מ עם מוקד היראקואי זעיר בתוכו ותוכן אקוגני, יש לציין קרע בפסציאה מתחתיו, יכול להתאים להרניה עם תוכן שומני ותוכן אקוגני בתוכו.
עם אבחנה הזאת הלכתי נורא לחוצה לרופא ששלח אותי לכירוג אך התור שלי עוד שבועיים ואני במצב של חוסר הונים אני לא יודעת מה יש לי ואני נורא מפחדת שיתכן שזהו גוש סרטני אשמח אם תוכל להסביר לי מה משמעות הממצאים והאם יש חשש לגוש סרטי או שומני האם עלי להיות מודאגת בעקבותהממצאים הנ"ל אודה לך מאוד כי אני ממש לחוצה ואובדת עצות תודה רבה וישר כוח על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת בבקשה עזרה!!!! - תגובה
ד''ר איגור מנביץ'24/10/2010ממצא קטן מאוד -3 מ''מ בלבד,
סבירות שהממצא שאתי(סרטני) שואפת לאפס
יתכן וממצא היה גמכן לפני בדיקת הדם-גוש שומני(ליפומה),שתף דם ממוקם וכו',לא ברור לי על איזה הרניה מדובר בסונר
בכל מקרה -שוב פעם לא נראה שמדובר בגוש סרטני אך
במידה וכואב מומלץ לכרות-ניתוח יחסית קטן בהרדמה מקומית
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אלינור25/10/2010עזרת לי מאוד.... הורדת ממני המון לחץ עכשיו אני רגועה יותר ושוב המון תודה וישר ישר כוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?