סקלרותרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקלרותרפיה
    avigail
    30/11/2010

אני סובלת מכאבים ברגליים. לאחר ביקור אצל פלבולוגית, היא התחילה סקלרותרפיה. מכיוון שהיא לא עשתה לי דופלר מראש, חששתי קצת. עשיתי דופלר והראתי אותו לכירורג כלי דם. הוא טוען שהמצב לא גרוע בינתיים. במקרה וזה מתדרדר, הוא ממליץ על ניתוח שעולה הרבה כסף. הוא לא רצה להתייחס לסקלרותרפיה. אני עכשיו נבוכה. האם הסקלרותרפיה עוזרת או שזה רק אסתתי? האם הסקלרותרפיה היא טיפול חדש שאמור להחליף את הניתוח?האם עלי להמשיך את הסקלרותרפיה אצל הפלבולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקלרותרפיה

הוספת תגובה

• ליתר דיוק

avigail
    01/12/2010

לאחר שהסתכלתי שוב על דו"ח הרופא, ראיתי שלא דייקתי. הרופאה הפלבולוגית עשתה לי סקלרותרפיה על הורידים החיצוניים ללא אולטרסאונד, הרופא כלי דם אמר שהוא לא עושה בלי אולטרסאונד. ועם אולטרסאונד זה עולה הרבה כסף. האם יש משמעות לסקלרותרפיה ללא אולטרסאונד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליתר דיוק - תגובה

ד''ר איגור מנביץ'
    02/12/2010

סקלרוטרפיה מיועדת לטיפול בורידים שיטחיים או דליות לא גדולות שבדרך כלל לא כואבים או יותר מדוייק כאב לא תלונה מרכזית אלה אי נוחות במקום דליה בולטת,תחושת שריפה או מעט כאב-כל רופא מעדיף שיטה שהוא שולט בה-סקלרוטרפיה מודרכת ע''י אולטראסאונד במיקרים מסוימים עוזרת למקם וריד\דליה בצורה טובה יותר
    במידה ובעיה רק ורידים שיטחיים -לא חייבים לבצע דופלקס
    לרוב טיפולים הנ''ל נחשבים לטיפולים קוסמטים ולא מכוסים ע''י סל השירותים של קופות חולים.
    תגשי לכירורג כלי דם ותבקשי הסבר על כל אופציות טיפוליות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו