מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בצקות בכף הרגל - דלקתחנן26/04/2007
שלום לך,
אני סובל מזה שנה בערך מכאבים ברגל ימין , ולאחר מכן התחיל ברגל שמואל. הכל התחיל במתיחה של גיד ואז התפתיח לדלקת.
תחילה ברגל ימין באמצע כף הרגל ככל הנראה ממתחיה של גיד, אובחנתי אצל אורטופד כסובל מ-פלנטר פאטיסס, הרופא המטפל המליץ על שימוש במדרסים אך לא הועיל החלפתי 3 מדרסים באלפי שקלים ללא הועיל כאמור.פיזיוטרפיה, דיקור, גם לא הועיל,
לציין כי עבודתי היא ברובה עמידה על הרגלים, וכתוצאה מכך נאלצי לעמוד הרבה שעות.
כתוצאה מהכאבים באמצע כף הרגל נאלצתי לעמוד על החלק הקדמי של הרגל "הפטציה" ולאחר מכן לפעמים על החלק האחורי של הרגל העקב, ובכך לדעתי אמצתי חלקים נרחבים ברגל וכתוצאה מכך התפתחו לי דלקות באזורים הנ"ל. כאשר לציין כי לאחר חודש בערך החלו לי כאבים ברגיל ימין בעקב ובפסיה.
לאחר בדיקות של אולטרה סאונד עלה כי אני סובל מ-פאסיה פלנטאריס מעובה באופן דיפוזי במחצית האחורית קרוב יותר לעצם אין עדות למורטון נאורומה.
לפני כחודש בערך נשלחתי לבדיקת MRI לאחר שסבלתי עשרה חודשים בערך . ושם אובחן כי אני סובל מ-עיבוי בגיד האכילס סמוך למאחז לקלקנאוס עם בצקת ניכרת בהיקף מתאים לטנדינוזיס. יש בצקת מח עצם בקלקנאוס בסמוך. בצקת בקדמת עצם הקלקאנוס באספקט הפלנטרי.בצקת בהיקף הפסציה הפלנטרית סמוך למאחז לקלנאוס עם עיבוי של הפטציה גם במהלכה יותר קדמית. עיבוי קל של גיד הפירונאוס הארוך במהלכו בכף הרגל עם נוזל בהיקף העיבוי הוא עד למאחזו במטטרווס הראשון. עיבוי קל של גיד הטיביאליס האחורי עם בצקת בהיקף ובצקת בסמוך למאחזו בנביקולר. נוזל מעט מוגבר במפרק הקרסול.
טופלתי ע"י ארקוקסיה במשך כמעט חצי שנה של 90 מ"ג אך לא הועיל גם טופלתי ע"י כדור אטופן גם לא הועיל. הייתי בפורם רופא מומחי כף רגל, ולבסוף המליצו לי על נטילת כדורי ארקורסיה במשך 3 חודשים במינון של 60 , אני היום סובל קשות צליעה קשה הולך עם כפיים מזה חודשיים, יש לי כאבים חזקים ברגל ימין וברגל שמואל.
אציין כי הכאב שסבלתי ממנו בהתחלה באמצע כף הרגל ימין חלף אך עכשיו יש לי כאבים עזים בפטסציה ובגיד בעקב הרגל נפוחה לי כל הזמן, הרגל חמה כל הזמן עם נטילת כדורי הארקוקסיה יש פחות נפיחות אך בהפסקה הכל חוזר.
אני אבד עצות הרופא אומר לי כי אין טפול אחר והפנה אותי לראומטולוג, אני צעיר בן 27 הייתי בכושר לפני כן,
.
אודה לך על תשובה עם מס' נייד שאוכל לקבוע היה ויש פתרון לדעתך.
סליחה על ההודעה פשוט נראה לי הכל שחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקות בכף הרגל - דלקת
ד''ר ארנון קורן29/04/2007שלום רב,
אין לי ספק שאתה סובל אך לצערי לא אוכל לעזור לך.המלצתי לבדיקת אורטופד כף רגל.
בברכה,
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?