גרביים אלסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרביים אלסטיות
    מג
    11/12/2007

הי,
    אני בסוף חוש שביעי ויצא לי וריד בולט מאוד ברגל שמאל מתחת לברך. אני מגיעה מרקע משפחתי של אמא ואבא הסובלים מורידים ברגליים שנים ממושכות).
    ביצעתי בדיקה ונמצא שרק ברגל שמאל יש לי בעיה, אך הבעיה נמצאת גם בחלק העליון של הרגל (ברגל ימין נמצא צבע אחד, לא שניים).
    הרופא המליץ לי על גרב אלסטית נמוכה, בטענה שגרב אלסטית מעלהברך אינה אפקטיבית בחלק העליון של הרגל (מעל הברך).
    הדבר נשמע לי תמוה ולכן נגשתי לייעוץ נוסף. הרופא האחר נתן לי מרשם לגרב עד סוף הברך (AG).
    כשהגעתי לחנות (ידועה בוותק ונסיון) הם גם המליצו לי על הגרב הנמוכה בטענה שהעליונה לא אפקטיבית, כמו כן שהדבק שלה משתחרר תוך מספר חודשים (היא גם ציינה בפניי שפרופסור זלוטובסקי עצמו ממליץ ל-90% ממטופליו גרביים נמוכות מתחת לברך (AD) למרות שיש להן גם ורידים בחלק העליון של הרגל).
    אני מאוד מבולבלת מה לקנות. אודה לייעוצך.

מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרביים אלסטיות

הוספת תגובה

• גרבים אלסטיים

ד''ר ארנון קורן
    18/12/2007

שלום רב
    המלצתי לגרבים אלסטיים מגובה המפשעה כאשר מקור הבעיה באי ספיקה ספנו פמורלית.
    בברכה
    דר' ארנון קורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו